uhlově černý panel

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Niraj

Re: uhlově černý panel

Příspěvek od Niraj » 16 kvě 2014, 09:34

A doinstalovával jste si tam někdo alarm dodatečně? Třeba i nějaký od 3. strany? Při konfiguraci jsem se docela rozmýšlel, ale ta cena přes 11tis. už byla moc. Dosud jsem ho neměl na žádném autě, takže mi nechybí (do té doby, než mi někdo vybere/odebere auto ;) )
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014

Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 16 kvě 2014, 09:43

já ho kdysi dodělával do Vana, ale vyjde tě to dráž než si ho tam nechat namontovat z výroby, už jenom kvůli tomu že musíš vyměnit zámky ve všech dveřích, dodat čidlo otevření kapoty, pohybový čidla, bude potřeba i jinej REC...a mnogo kabeláže a rozebírání

já když kupoval novýho vopla tak sem měl slevu X% na celek takže ten alarm mě vyšel třeba na 9tis, ty máš fixní slevu v korunách?

PS: jo a taky jsou jiný okna v kufru, maj "senzory" rozbití okna
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Niraj

Příspěvek od Niraj » 16 kvě 2014, 10:09

Jo jasně, chápu.

Já si nakonfiguroval co jsem chtěl a jal se vyjednávat o slevě a doplňcích zdarma. Sleva je fixní, ne percentuelní. Mezitím jsem nějaké doplňky třeba ještě vyjmul a nějaké zase dodal, ale na slevě už to nic neměnilo.
Objednávku mám od včerejška podepsanou, ale ještě cca 14 dní lze komponenty měnit, než ta objednávka dostaně status zaplánování do výroby.

Jako rodina jsme měli na to limit (kterej jsem stejně přesáhnul), takže kdybych tam teď šoupnul ještě alarm za 11t., tak by mi ho tam museli dát buď úplně zdarma :D , nebo bych musel za stejnou cenu něco vyhodit.
3. varianta je, že bych se hned poté rozvedl :-)

mironto

Příspěvek od mironto » 16 kvě 2014, 10:15

Ja som mal takisto percentualnu zlavu, takze sa prijemnejsie objednavala doplnkova vybava. Inac mohol si pockat s objednavkou do pondelka, 19.-25. je hviezdny tyzden Opel a budu este nejake dalsie zlavy a vybava zadarmo.

Niraj

Příspěvek od Niraj » 16 kvě 2014, 10:29

Jo, jenže Hvězdný týden se nevztahuje na Zafiry Classic. Z reklamy to možná vypadá, že je to na komplet sortiment Opel, ale není tomu tak. Z interních materiálů je vidět, že každý den se akce týká jiného modelu, ale Zafira tam nefiguruje.

Jedině, kde by se prý něco dalo uhrát, by bylo při financování přes Opel finance = vzít auto na splátky. Tam pak nabízejí jako bonus CCS karty v různé výši, zvýhodněné HAV pojištění, .... ale to akorát tak s bídou dorovná přeplacenou částku. A to není můj případ, takže nic.

Jo, a výbava tam není zadarmo, ale za 50% a jedná se o doplňky k autu (nosiče, sítě, ... atd) ne o výbavu vozu (ve stylu klima, alarm, .....)

mironto

Příspěvek od mironto » 16 kvě 2014, 10:35

Aha, tak jasne, chcu predavat nove vozy :) Minuly rok ked robili akcie, tak tam este Zafira Classic bola a dostal som este dalsiu dodatocnu 500€ zlavu a priecniky.

Midzi

Příspěvek od Midzi » 16 kvě 2014, 10:38

podla mna si aj tak mohol pockat, mozno by sa dalo nieco este poriesit. Ak sa dostanes na stranku akcie tak tam ta Zafira je.

A co si si nakoniec objednal?
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Niraj

Příspěvek od Niraj » 16 kvě 2014, 10:47

HVĚZDNÝ TÝDEN OPEL - VYBERTE SI SVOU HVĚZDU
Slevy až 250 000 Kč
Originální střešní nosič v hodnotě až 5 000 Kč zdarma
CCS karta až na 15 000 Kč při financování s Opel Finance
Opel Pojištění s 0% spoluúčastí
Vybrané originální příslušenství Opel se slevou 50 %

Slevy až 250 tis. - to jsou slevy, které mají v ceníku už i teď, protože např. Zafira v základu je 454 900 Kč, ale hned tam je uvedena sleva 123 tis. Slevy jsou odstupňované podle modelů, takže např. 250tis. avizovaná výše je na Insignie. U Zafiry tam uvádějí 123tis. a tu mají v ceníku už půl roku. Já ji mám taky.

Střešní nosič - ten jsem si vyjedna sám už teď

CCS karta jen u splátkového prodeje, taktéž sleva na pojištění

A 50% na příslušenství (jen vybrané, ne na výbavu), to jsem už psal. Žádné příslušenství nesháním.

Ale jak píšu, netýká se to Zarify (teda takhle mi to řeklo více dealerů, ale na netu to vypadá že jo). Ale i kdyby, nic zajímavého navíc tam pro mě není, co jsem chtěl, to jsem si dojednal sám. Je to jen marketingová akce, přitáhnout lidi.
Naposledy upravil(a) Niraj dne 16 kvě 2014, 10:52, celkem upraveno 1 x.

Midzi

Příspěvek od Midzi » 16 kvě 2014, 10:51

pri Zafire pisu zlava 4300€, no v cenniku je 4000€. Takze ak by to bolo o tych 300€ viac tak trocha doplatis a mas ten alarm :D

Ale ak si si vyjednal cenu aj tak tak to naozaj nie je dovod cakat. Zobral si nakoniec piano black?
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Niraj

Příspěvek od Niraj » 16 kvě 2014, 11:01

Musel bych objednávat u vás na SK :D . Tady je v ceníku 123tis., a při hvězdném týdnu totéž.
Já si nakonec vyjednal celkovou slevu cca 135tis. + nějaké příslušenství zdarma (povinná výbava, koberce), ty střešní nosiče/příčníky taky a k tomu mi doprogramují i automatické svícení, tak jak budu potřebovat. Což je taky úspora oproti tomu, kdybych s tím jel dodatečně do servisu. Takže myslím si, že jsem se snažil.
Ale i tak jsem přetáhnul původní limit, nastavený manželkou - teda ten úplně první limit jsem přetáhnul o hoooodně, ale to jsem ji postupně vysvětlil, že její limit je nereálný :D Takže se posouval a posouval, .... ale i tak nebyl splněn

No a na dotaz co jsem si objednal:
1.8 88kW, Royal modrá ve standardní Classic výbavě + navíc:
- komfortní sada: el. zadní okna, el.autoklima, počítač, GID, výhřev před. sedaček (to jsem ani nechtěl, ale je to součást sady)
- opt. sada: dešť. senzor, autozatmav. zrcátko, autosvícení
- ton. skla vzadu
- loketka
- radio CD40 (kvůli usb)
- plná rezerva
- plus ty střešní nosiče
- a nakonec teda ten stříbrnej panel kolem rádia
(u dealera měli auto s tím černým, ale vzhledově mě to nějak nenadchlo. Oproti matné přístrojovce to na mě moc svítilo, zbytečně zvýrazněné, jak kdyby to bylo to nejdůležitější v aute - což pro někoho určitě jo. Je to o vkusu. Světle šedej taky není žádnej zázrak, ale aspoň se neleskne. Nejvíc bych bral černej matnej, tak jak to mám v Marejce teď - mírné zvýraznění oproti palubce, ale nic křiklavého.)
Naposledy upravil(a) Niraj dne 16 kvě 2014, 11:19, celkem upraveno 4 x.

Odpovědět