uhlově černý panel
Re: uhlově černý panel
Heleďte, co je CID (zmíněno výše)?
A co REC?
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
- Reklama
CID je Color Information Display. To sa uz teraz do Zafir nedava, jedine GID (Graphic Information Display). Pozri si vlakno o displejoch, niekde to tu je.
Dnes sa da objednat radio Touch&Connect, ktore ma navigaciu a dotykovy farebny displej. Pozri si moju Zafiru v podpise a uvidis, ako to vyzera (to oranzove je GID, to farebne pod tym je Touch&Connect).
REC je Rear Electric Centrum, to sa dava do vybavy, ked mas napr. alarm, zadne elektricke okna (tusim).
Dnes sa da objednat radio Touch&Connect, ktore ma navigaciu a dotykovy farebny displej. Pozri si moju Zafiru v podpise a uvidis, ako to vyzera (to oranzove je GID, to farebne pod tym je Touch&Connect).
REC je Rear Electric Centrum, to sa dava do vybavy, ked mas napr. alarm, zadne elektricke okna (tusim).
dneska bych si do zafiry objednal rádio cd40usb ke kterýmu se dává GID, ten tač and konekt je pěknej hnus co tam vůbec nesedí, to rači navigaci v mobilu, to už má skoro každej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jojo, CD40usb mám objednaný, takže i GID. Zadní el. okna taky, takže i REC. Díky tomu se dá tuším rozšiřovat i o další komponenty, že?
- vojtavojta
nejsem si jistej že by kvůli zadním el. oknům musel být REC, každopádně třeba kvůli alarmu určitě být musí, ten jak už jsem jednou psal, bych ti určitě doporučil, můžeš pak nechat v létě stažený okna, zamkneš a jak někdo strčí ruku do auta, posere se jak se lekne toho troubení, zároveň je součástí alarmu taky funkce deadlock, tzn. dvojitý zámek, pokud dvakrát stiskneš zamykací tlačítko na klíči, zamkne se závora a dveře nejdou otevřít ani zevnitř kličkou
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vojtavojta
Pokud se spravne divam do TIS-u,tak kvuli zadnim el.oknum,REC neni nutny.vojta píše:nejsem si jistej že by kvůli zadním el. oknům musel být REC
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Jo, jenže alarm je dalších 11,5 tis. a to už lezu moc do výšin
Jinak REC by měl být snad taky pro vyhřívání sedaček (zmiňuje kdosi zde na fóru), což tam mám objednáno, je to součást Komfortní sady.
Jinak REC by měl být snad taky pro vyhřívání sedaček (zmiňuje kdosi zde na fóru), což tam mám objednáno, je to součást Komfortní sady.
- vojtavojta
Pokud si dáš Open&Start (tlačítko startování), tak dodělání alarmu vyjde na cca 2000. Aspoň mně to tak vyšloNiraj píše:Jo, jenže alarm je dalších 11,5 tis. a to už lezu moc do výšin