nejde otočit zapalování
-
- Kontaktovat uživatele:
nejde otočit zapalování
Ahoj dneska se mi stalo že mi nejde otočit se zapalovací skrínkou .... nějaké nápady ?
Astra H combi 1.6 77kw twinport
- Reklama
Re: nejde otočit zapalování
Pootočiť volant.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Máš správny klúč?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- vojtavojta
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Toto presne se mi stalo taky, asi 6 roku zpatky na fiate Brava...proste neslo otocit klickem v zapalovani. Pricina- něco praskle a rozlomene ve spinaci skrince, museli ji vymenit. Stalo se mi to na sluzebce v Prostejove takze jsem skoro cely den stravil cekanim v prodejne fiat nez mi to vymeni, předtím mne museli ODTAHNOUT !! protože bylo nepojizdne, a to jsem byl ještě strasne rad ze si na mne vůbec udelali bez objednani cas a udelali mi to na pockani....platil jsem asi dva a pul tisice.
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
Stalo sa mi to na astre g. Inak casta chyba na geckovych astrach. Pouzil som spray na FAB zamky, je tam aj rozpusteny uhlik na mazanie. Pomohlo. Niekedy davno sa mi to stalo na sluzobnej felicii. Pomohol len odtah do servisu.
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.
To se mi stalo, když jsem měl služební Corsu. Museli do odtáhnout do Opela a vyměnit zapalování. Bohužel jiná rada asi nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
naštěstí se jej povedlo zprovoznit .... trochu štourání drátem a namazání a povedlo se naštěstí ....
Astra H combi 1.6 77kw twinport
- vojtavojta