Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
dneska jsem potkal šedou a černou astru caravan a modoru zafiru na přehradě Nove mlýny ze by někdo odtud
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
- Reklama
Dnes cca 16h Brno Poříčí x Heršpická červené upravené GTC s tmavými koly, možná člen Luke?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
YES Na klasické cestě z práce.. Akorát jsem tě nikde nezaznamenal.. Kde si byl?
Já stál v protisměru, skoro hned u světel Byl jsem u Romana a na cestě zpět jsem se stavil v Hornbachu, jinak tudy normálně nejezdím
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Joo tak to já jsem byl v Bauhausu
no už druhý člen co mě zaznamenal a já jeho ne... A když koukám kolem po Astrách tak tam buď sedí nějakej děda nebo postarší paní, která je ráda že zvládá řadit
no už druhý člen co mě zaznamenal a já jeho ne... A když koukám kolem po Astrách tak tam buď sedí nějakej děda nebo postarší paní, která je ráda že zvládá řadit
Tak jsem kvůli Vám dával pozor tak se ptám - dnes kolem 16 hodin v Brně na Kolišti modrý caravan..?
Za tu dobu, co mám astru, tak sem potkal sotva 5-6 GTCček. To snad nikdo nekupuje. Za to ty hnusný kombíci sou snad na každým rohu
U nas v Usti je dost hnusnych gtc - astra h, to jecka uz zacinaji taky jezdit a to je jiny pokoukani. Objektivne priznej ze krasny tvary hackovy gtc proste nema proti astre G ci ted Jecku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Však Bertone v OPC, to je pěkná kára. Stejně jako se mně vždycky líbila Calibra. Jéčko se mně moc nelíbí. Kdybych chtěl mit 5ti dveř, tak místo Astry beru Vectru OPC ve faceliftu. Ale tam je zase hnusná palubka. V Británii jasná volba VXR8. Však já si stejně jednou našetřím do prasátka na Mercedes Benz C63 AMG Black Edition