převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotřebení
Re: převodovka M32 identifikace vůle ložisek a jejich opotře
BikerMarius
jeje sem zapomel.... prdim na to, tedy zatim nemam cas to ted resit, necham slozit ze dvou jednu s prevodem 3.65 je to skara rozdil ....budikovych 230 jeste ze mam 16 zimaky ve Vecku
Vyplach je zbytecny, po rozebrani se kontrolovaly ty magnety co tam jsou a byl na nich jen velmi maly nanos pilinek...
sladas opc
opet hodneee jezdim od vymeny cca 4000 a nikde nic netece, ty 2 deci cca 8% navic by nemeli nic udelat a bylo mi to doporuceno 2 lidma nezavisle na sobe, takze kdo maze ten jede
jeje sem zapomel.... prdim na to, tedy zatim nemam cas to ted resit, necham slozit ze dvou jednu s prevodem 3.65 je to skara rozdil ....budikovych 230 jeste ze mam 16 zimaky ve Vecku
Vyplach je zbytecny, po rozebrani se kontrolovaly ty magnety co tam jsou a byl na nich jen velmi maly nanos pilinek...
sladas opc
opet hodneee jezdim od vymeny cca 4000 a nikde nic netece, ty 2 deci cca 8% navic by nemeli nic udelat a bylo mi to doporuceno 2 lidma nezavisle na sobe, takze kdo maze ten jede
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- Reklama
- BikerMarius
Moje ložiska vypadali už jsem tu někde dal fotku a magnet byl jak ježek
-
Zdravim vsechny,nabizime opravy,repase,prodej manualnich prevodovek na osobni i dodavkove automobily.Prodavame i jednotlive dily do prevodovek.Loziska ozubena kola hridele atd.Pokud by nekdo mel zajem,nevahejte kontaktovat,rad pomohu kazdemu,nejsem prekupnik prevodovky opravuji primo ja,dekuji.775366120
zdravím, nedávno jsem byl u RomanaK v Brně měnit olej v převodovce (originál GM) a výslovně mi bylo doporučeno nalít více oleje z důvodu zaplavení 6. převodu, který při doporučeném objemu oleje od výrobce zaplavený nebyl, takže ať si každý udělá závěr sám.... Mám najeto 156 tis. km a zatím nic nehučí, ani řadící páka se nehýbe
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
napln ma byt 2.4 litru,dat vice by mozna problem resilo ale otazka je kolik nalit aby to zas neuskodilo?????
Opel Astra OPC
Netreba sa báť, som po celkovom repase prevodovky a naliali mi tam naozaj 2.6L origo GM oleja. 2.4 L proste nestačí na poriadne premazanie už dosť náchylných ložísk našej M32
Pani dnes som menil olej v prevodovke! Na zaciatku pred vypustenim stareho oleja som mal auto v rovine a vysroboval som kontrolny srob! vytieklo asi deci oleja z tej kontrolky cize bolo deci naviac! potom som vypustil vsetek olej a zacal som nalievat novy! zadok auta som spustil asi 5cm a zacal som nalievat novy voslo tam 2,2litra!!! neviem aku mam prevodovku ked tu vsetci pisete ze tam lejete 2,4-2,6L. to tam nemam sancu dostat!!!
Je 5 typov /variantov/ prevodoviek M32. Pri všetkých píšu 2,4L náplne oleja.
Zdroj : http://www.opel-infos.de/getriebe/m32.html
Zdroj : http://www.opel-infos.de/getriebe/m32.html
Falconik ked to nieje tajne tak by si mohol dať tip na ten garage gear service a taktiež by ma celkom zaujimalo koľko ta cela vec stala dukatov?
Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak mam pocit ze me pomalu a jiste stiha problem s loziskama..zadnej zvuk a huceni npocituju ale pri tretim rychlostnim stupni kdyz nekdy radicku trosku pritlacim tak zacina vibrovat,ale je to jak kdy,takze je to asi jasny..zkousel jsem tohle treba delat u jinych aut a taky to chveni radicky delalo...takze nevim no..je potreba ta prevodovka cela vyndat nebo to jde udelat na aute a staci sundat jen ten bocni kryt,aby se dali vymenit loziska???popripade kde je sehnat
Opel Astra OPC