NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
Re: NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
Nikto nic? Jedna sa o zafiru a.to cerpadlo je uz doriesene ale zaujimaalo by ma este airbag.preco nejde vymaza,aka je tam chyba.dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- Reklama
Caute prosim vas poradte mame problem s zafitou a diagnostika ukazala chybu p1220 dali sme na repas elektroniku cerpadla,zlozili a stale ta ista chyba,tak sme kupili podla cisla komplet zrepasovane cerpadlo a stale ta ista chyba.auto trha,dymy,a smrdi ako spalena guma,stiplavy sedy dym ide z vyfuku.kde moze byt este chyba? Co pozret? Prosim vas poradte co este mozme pozret.Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tazko Ti niekto poradi, ked ani nenapises o aku presne Zafiru sa jedna a ake su prinaky chyby, co sa s autom deje....
P1220 Injection Timing Control Excessive/Insufficient Flow Detected
Cerpadlo vstrekuje v nespravnom case. Co tak ho nastavit?
P1220 Injection Timing Control Excessive/Insufficient Flow Detected
Cerpadlo vstrekuje v nespravnom case. Co tak ho nastavit?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
swabel...dakujem,a doma ho asi my nenastavime vsak? Je to zafira A r.v...2000 2,0DTI 60Kw alebo 66Kw (neviem presne,je to kamaratove auto),a priznaky su take ze ked nastartujes,a ides napr do 2000ot,vsetko ok,ako nahle ho das do vykonu tak sa rozsvieti kontrolka motora auto zacne trhat,skakkat proste hroza,a ako sme dali zrepasovanu RJ cerpadla tak to zdochina aj na volnobehu.Proste netusim co s tym uz moze byt,EGR,vaha vzduchu vsetko pomenil,vsetko je nove dokonca aj turbo je repasovane.A zavadzia mi to v garazi tak by sme to chceli cim skor opravit,ale ako vidim tak sami si s tym asi neporadime Kazda rada by bodla,dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
vyriesene chybu 1220 sposoboval upchaty filter,zavada za 10€
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
dobrý den,může mne někdo poradit s chybovým kódem 242F56,242F66,
Ahoj mohl by mi někdo poradit s kódem ECN 30201
auto jede ale zdá se mi že při sešlápnutí plynu reaguje pomalu
svítí kontrolka žlutý ventil nebo co to je zač?
astra 1.6 85kw
předem díky za radu
astra 1.6 85kw
předem díky za radu
ASTRA H 1.6 85KW
Mal som odpojenú baterku zhruba 2 týždne kvôli repasu prevodovky ale keď som dnes nahodil OPCOM tak som našiel chybu P0409-07 EGR Valve Feedback Voltage High. Na chode motora nič necítiť, pred nedávnom som čistil EGR aj potrubie. Môže to byť niečo vážne? Chybu som zmazal, uvidím či to bude znovu vypisovať.. Ak máte nejaké tipy budem rád, díkes
OPLIKK píše:Ahoj mohl by mi někdo poradit s kódem ECN 30201
astra 1.6 85kw
předem díky za radu
ASTRA H 1.6 85KW