Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
Re: Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
V pripade, ze bych mel motor co mas ty, na lakovany listy bych se asi taky vysr...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
hm hm takze motor rozhoduje a me ste posilali do pr...... social edice
ja bych je strikl to je jasne
ja bych je strikl to je jasne
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
baze, velice osobne, bane.. sem za to "popichnuti" rad, je to tak hezci, nikdy uz jinak.. )
Nechal jsi stříknou ty černé gumové nebo nějaké jiné s přípravou pro lak? Já mám dojem, že pro lakování jsou jiné lišty.
Na to, že je zvenku social edition, to docela jedemilosh píše:V pripade, ze bych mel motor co mas ty, na lakovany listy bych se asi taky vysr...
ja sem sel pro lak, namichali mi barvu odstin Opel presne podle auta, dali mi k tomu samo ze zaklad pod lak, a bezbarvy lak samotny, do 500 tusim za 3 spreje.. vyslo mi to na predni zadni listy, zrcatka a kliky, nemam bocni listy a nechci diky
To je pěkná cena. Mno, uvidím časem. Ale jak se znám, tak budou furt černé.
Už mi to tady dlouho spí, tak si dovolím malý update.
Během státního svátku jsem Astře vyměnil motorový olej (GM Dexos 2), k tomu samozřejmě ještě olejový, vzduchový a kabinový filtr (vše od MANNu). A protože máme i slavnou převodovku M32, i když se zatím žádné problémy neprojevují, proběhla i výměna oleje v převodovce za Tutela Car Technyx 75W-85. Původní olej byl od oka docela v dobrém stavu. Pořád měl svou červenou barvu a bylo ho tam kupodivu okolo 2,5 litru. Tak snad tím aspoň trošku prodloužím životnost ložisek.
Během státního svátku jsem Astře vyměnil motorový olej (GM Dexos 2), k tomu samozřejmě ještě olejový, vzduchový a kabinový filtr (vše od MANNu). A protože máme i slavnou převodovku M32, i když se zatím žádné problémy neprojevují, proběhla i výměna oleje v převodovce za Tutela Car Technyx 75W-85. Původní olej byl od oka docela v dobrém stavu. Pořád měl svou červenou barvu a bylo ho tam kupodivu okolo 2,5 litru. Tak snad tím aspoň trošku prodloužím životnost ložisek.
Kdyby se tak kazdy staral o sve auto, "nemusely by byt servisy"
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet