Astra HTB OPC line 1.8 92 kW- PRODEJ
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jockerova hyjena III 1.7 CDTi 81kW - PRODÁM -> SZ
To se divim ze to tam jiz škoda nedava v zakladu to snad u astry tak jiz byvalo ne. Je fakt ze feliny to bylo za priplatek. Nebo aby to tam dali ve forme nejakyho zakadniho paketu. Prijde mi ze nova auta to maji jiz autmaticky, i kdyz to muze byt stupen vybavy priplatky bych daval za mrize pro cokla ci flexi reseni interieru, vyhrv sedacek, volantu, jiny druh radia a BC, ...hm?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Reklama
No vzhledem ke konfiguraci -2.0 tdi 4x4 crew protect packet - pytle i boční na zadní sedačky. Sport vyhříávaný sedačky, stmívací všechny zrcatka, ambientní osvětlení interiéru, start stop system, atd. tak zrovna repro vzadu a ovladání na volantu by opravdu měl být standart.
jinak na škoda foru maji zajimavé téma: katerogie 18plus - Vaše manželky a přítelkyně.....
jinak na škoda foru maji zajimavé téma: katerogie 18plus - Vaše manželky a přítelkyně.....
Start-stop ať si strčí někam
neser potím v práci krev aby tam ti krasavci stály a ty se obracíš na bohaNerez píše:Nedávno jsem jel kolem fabriky v Nošovicích a když jsem viděl ty Hudlaje, co venku čekaly na transport tak jsem si jen řekl: "Bůh nás chraň"
On mi to pán nepěkně vrátil hned včera. Vyfasoval jsem službu se dvěma majiteli i30 combi
Tak sme včera pořídili
Jeden hodny pan si ji koupil ani ji nevybalil z bedny a po pul roce se ju rozhodl prodat....
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co to je za model ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Takže slečna se nám dneska nejspíše naposledy podívala do aut. servisu. No aby si to tam pořádně užila tak jí hodný páneček zaplatil kúru za 6 fiků...4ištění klimy, geometrie + seřízení, filtry, kontrola, výměna oleje (olej vlastní )
-
takže nashledanou aut. sevis....
-
takže nashledanou aut. sevis....