Xenony malo sviti - vyreseno (vybojky vymeneny)
Re: Xenony malo sviti - vyreseno (vybojky vymeneny)
Jedine Otas ma uz "vycisteno", ja zatim cekam na lepsi pocasi a pak bych taky rad "ozivil cocky", tak su na to zvedav.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
já sem zkoumal ten "mléčnej" film a našel sem ho aji na nové astře. Tak nevím, jestli to má cenu čistit.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
falconik
Jj, díky za odkaz už jsem našel....ta cena je brutus, ale asi to fakt funguje, proto ta cena je taková jaká je.....
To mléčný zabarvení výbojky tam asi moc vliv nebude i když dáš nový výbojky, tak to svítit nebude, jaki ty nový auta......a jáááááá to chci taky.....
Edit: já bych musel mít tyhle
Ale ta cena...... , daj se sehnat o něco levněji, ale stejně.
Jj, díky za odkaz už jsem našel....ta cena je brutus, ale asi to fakt funguje, proto ta cena je taková jaká je.....
To mléčný zabarvení výbojky tam asi moc vliv nebude i když dáš nový výbojky, tak to svítit nebude, jaki ty nový auta......a jáááááá to chci taky.....
Edit: já bych musel mít tyhle
Kód: Vybrat vše
http://www.autodilypeva.cz/autoduuly-peva/eshop/13-1-Autodoplnky/0/5/985-Xenonova-vybojka-Osram-D2S-Night-Breaker-Unlimited-XENARC-krabicka-DUO-PACK
Naposledy upravil(a) Oťas dne 24 bře 2014, 21:14, celkem upraveno 2 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Novy vybojky mlecnej film nemaji, ten je na cockach. Pomahal jsem ho kamaradovi cistit na jeho Audi A3 a byl to porod, ve vysledku to ale sviti o dost lepe, takze za tu namahu to stalo
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Westler
jak jste to čistili?
čočky jdou krásně vyčistit, jak jsem tu dával návod a zaručuju ti, že jsou jak nový a bez porodu....Jen sundat světla
jak jste to čistili?
čočky jdou krásně vyčistit, jak jsem tu dával návod a zaručuju ti, že jsou jak nový a bez porodu....Jen sundat světla
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Myslis ten princip s vyuzitim vody? Nepodarilo se nam rozebrat veskerou elektroniku, tak jsme ji tam nechali, uvolnili teleso cocky od zbytku paraboly a pak ho ruzne nataceli abychom se tam dostali, no byla to celkem sranda
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti věřím.
No ta elektronika musí dolu, jinak je problém, u Astry to jde krásně šroubkama.
No ta elektronika musí dolu, jinak je problém, u Astry to jde krásně šroubkama.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
a nejde ta čočka vyndat úplně?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nejde.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Dobry den,kamarat predava vectru ale uplne mu zhorela xenonova sada,ten starter,da sa neako prerobit ked su tam origos xenony na klasicke h7? alebo viete poadit skadial kupi starter a vybojku?za dobru cenu dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007