Astra OPC
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra OPC
Jedinečný kousek....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Bomba,moc chválím.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Padla mi čelist Nádherná!
-
- Kontaktovat uživatele:
musím se přiznat, že jsem nikdy moc nerozuměl povzdechům nadšenců nad krásou aut, dlouhým diskusím nad tématem motorů, laků, disků a rozměrů pneumatik, výběrem výfuků a nevím čeho všeho ještě; dodnes jezdím s Astrou-G, beru ji jako velmi spolehlivé auto s ekonomickým provozem, které se mi dokonce stále i líbí, ale to je vše; prostě auto (OPEL kdysi dávno hlásal "Das Auto!") spolehlivě přepravující náklad z bodu A do bodu B. Poslední roky svého života jsem věnoval práci pro OPEL strašně moc času, OPEL-íky mám rád a líbí se mi tak, jak vyjely z fabriky a stále jsem nepochopil snahy o nějaké další výraznější zkrášlování exteriéru těchto aut.
Výše uvedené platilo až do 01 bře 2014, 22:32... TOHLE auto změnilo moje názory! Nemohu z něj spustit oči, je krásné, je nádherné, je dotažené k dokonalosti. Díky tomuhle autu jsem teprve nyní pochopil, že může mít smysl utrácet spoustu času a peněz při přeměně něčeho (zde utopence) na klenot .
Opravdu hluboce smekám před Skralontovým umem a taky před trpělivostí a pochopením šťastné řidičky, paní Skrolantové
Mimochodem, dnes jem ze samého nadšení ukázal toto auto manželce a přidal jsem příběh o něm a o S & S. Manželka se na mě až drze podívala a prohlásila, že bych na fórum měl dát fotku staré Esky, kterou jsem jí zaopatřil na ježdění po městě .
Výše uvedené platilo až do 01 bře 2014, 22:32... TOHLE auto změnilo moje názory! Nemohu z něj spustit oči, je krásné, je nádherné, je dotažené k dokonalosti. Díky tomuhle autu jsem teprve nyní pochopil, že může mít smysl utrácet spoustu času a peněz při přeměně něčeho (zde utopence) na klenot .
Opravdu hluboce smekám před Skralontovým umem a taky před trpělivostí a pochopením šťastné řidičky, paní Skrolantové
Mimochodem, dnes jem ze samého nadšení ukázal toto auto manželce a přidal jsem příběh o něm a o S & S. Manželka se na mě až drze podívala a prohlásila, že bych na fórum měl dát fotku staré Esky, kterou jsem jí zaopatřil na ježdění po městě .
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako by si odcitoval moje slova a bydlel v mé domácnosti... Některé ženské, jsou všecky stejné
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A to ste rek heski
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To Pepas: Děkujeme moc, od Tebe to potěší dvojnásob, opravdu moooc a až se zazelená tráva, uděláme více fotek na sluníčku. Nicméně, žena dostala instrukce napsat ježíškovi o MVK + MKJ + Raspberry-pi - tak mi prosím už chystej komplet sestavu ze zdroji a krabičkou
To Frydex: PS: RomanK koupil Zafiru OPC a dal ji manželce k narozeninám a má doma klid
To Frydex: PS: RomanK koupil Zafiru OPC a dal ji manželce k narozeninám a má doma klid
Me by zajimalo jen tak pro predstavu za kolik to auto jezdi? S tim easytronicem by to melo byt + - stejny jako s klasickym manualem ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele: