predná maska OPC
predná maska OPC
Caute,
mam Astru H caravan (nizsie prikladam foto) a chcel by som sa vas opytat ci nahodou neviete, ci mi bude tato OPC maska sediet ku klasickemu narazniku a ci mi bude sediet znak do tejto masky. diky za rady
http://www.ebay.de/itm/201022656164
mam Astru H caravan (nizsie prikladam foto) a chcel by som sa vas opytat ci nahodou neviete, ci mi bude tato OPC maska sediet ku klasickemu narazniku a ci mi bude sediet znak do tejto masky. diky za rady
http://www.ebay.de/itm/201022656164
- Reklama
Re: predná maska OPC
To mi momentalne nehrozi ale rad by som... diky za rady ajked ste ma nepotesili ale dekujem este raz... mam este jednu otazku ... mate niekto skusenosti s nastriekanim interierovych plastov na cierno? Nikde neviem najst original cierne diely.
Tady máš seznam dílů, co potřebuješ. Liší se akorát radiovej panel a možná i panel topení. Záleží na výbavě. Proč to chceš stříkat? Přijdeš o popisky
Přesně nad tím jsem rozmýšlel ze nebudu mít popisy. já jsem to stříkat nechtěl jen nikde na Sk jsem nenašel tyto díly. a proto jsem i rozmýšlel že bych nedal středový panel ale jen lišty kolem, na palubovce na dveřích a na volantu ... diky pěkně zatím, zkusím se na to podívat, a doufám že mi stale tak pomůžete, mam mnoho plánů s mou astricou
Chcem sa len spýtať ako sa dá demontovať táto spodná mriežka. Na rýchlo som to pozrel a nenašiel som žiadne úchytky. Chcem dať do nej denné LEDky a nerád by som niečo ulomil. Díkes
Ahoj, s tenkym srubovacikom jemne podvihni mriezku a uvidis kde to tam je zakvacene. Posupne potom stale tam strc srubovak kde to je zakvacene podvihni a stlacaj pomaly mriezku dovnutra.sa mi zda ze dole mas nejakych 5-6 uchytok a aj hore a asi 1-2po bokoch. Ked to budes mat cele dnuka v narazniku cele to vies vybrat nejako bokom len opatrne aby si nic neoskrel. A davaj pozor ked budes celu mriezku vyberat von, lebo na lavej strane je nejaky senzor tak ho najprv treba orpojit. good luck
A power2 nebol som este v opli lebo nemam cas a len do 5je otvoreny opel a vtedy som bud v skole alebo v robote takze jedina sanca je si nieco objednat z netu