Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Pepo byla by nějaká možnost v další verzi firmwaru MKJ dodělat funkci odpojení napájení Raspbery Pi. Pokud to tvůj ovládaný zdroj pro malinu umožňuje.
Dnes se mi moje čínská malina hryzla a potřebovala restart, docela by mi dneska tato funkce bodla. Červená na semaforu na odpojení nestačila po vytažení klíčku.
Dnes se mi moje čínská malina hryzla a potřebovala restart, docela by mi dneska tato funkce bodla. Červená na semaforu na odpojení nestačila po vytažení klíčku.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
- Reklama
Pokud se nepletu, tak stačí v menu MKJ zakázat video na displeji, jakmile deaktivuješ funkci videa, vypne se i případně zapnutý zdroj RASP-PSM...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stačí jak vypneš zpožďování vypínání RASP a po vytažení klíčku se za cca 8-10 vteřin vypne.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
RTFM - strana 25hazmec píše:byla by nějaká možnost v další verzi firmwaru MKJ dodělat funkci odpojení napájení Raspbery Pi. Pokud to tvůj ovládaný zdroj pro malinu umožňuje.
Sem zas za . Chlapi díly.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
hazmec, nič si z toho nerob ja len ako to čítam tak si pripadám ako král všetkých idiotov, lebo nemám potuchy o čom píšete
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
dokončil jsem FW verze 3.2 pro MKJ:
- doplněna funkce ukládání konfigurace modulu MKJ a DPF statistiky; po opětovném zasunutí MKJ do diagnostické zásuvky se sice musí i nadále udělat tradiční sekvence zap/vyp zapalování, ale po jejím dokončení se vše vrátí do stavu před vyjmutím MKJ
- upravena funkce "Upozorňovat na zahřátí motoru". Jakmile je tato funkce aktivována, zobrazuje se teplota chladící kapaliny motoru na počítadle ujetých km či GID/CID displeji (dle výběru u funkce "Zobrazovat teplotu chladící kapaliny"). Jakmile teplota dosáhne 80 ºC, zobrazení teploty se automaticky deaktivuje. Samozřejmě pokud je aktivována funkce "Zobrazovat teplotu chladící kapaliny", tak se zobrazuje stále
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Budu posílat Pepovi MKJ. Někdo z okolí Ostravy se připojí ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
- vojtavojta
Jaky poplatek,co postovne???
U mne bod cislo 2 uz funguje.
U mne bod cislo 2 uz funguje.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Já bych to bral, ale nechci bod dvě, jedině volitelně! (Chci pouze zobrazení 80°C)
Jinak se Frydexi klidně přidám...
Jinak se Frydexi klidně přidám...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007