Lakťova opierka s USA
Lakťova opierka s USA
http://www.boomco.com/shop-by-accessory ... up-holder/
Celkom ma zaujala tato opierka, nemám ju už niekto v aute ?
Celkom ma zaujala tato opierka, nemám ju už niekto v aute ?
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
- Reklama
Re: Lakťova opierka s USA
.. aby nezavazela pri razeni a nevozil si ji jako ja (nemam tuhle) stale v poloze nahore
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Tato opierka sa mi pozdáva jednoduchosťou montáže (bez rezania do poťahu opierky). No cena je o podstatne drahšia ako originál opierka.power2 píše:proč si radši nekoupíš origo?
Jednoznacne neni nad origos loketku!!!
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
beavis píše:Jednoznacne neni nad origos loketku!!!
To je vec názoru,ktorý ti neberiem, ale dovolím si nesúhlasiť s tebou. Oproti origoš loketke je viac praktická ,a v neposlednej miere aj montáž nezasahuje do interiéru ako origos (kde sa musí vyrezať otvor do poťahu sedačky)
- Přílohy
-
- Prikladám par fotiek
- astraopenlid-small-1.jpg (5.72 KiB) Zobrazeno 4001 x
-
- astraopencup.jpg (5.96 KiB) Zobrazeno 4001 x
Za tie prachy máš dve oplácke, ktoré ti dokopy vydržia určite dlhšie ako tá amerikánska.. ale ako píšeš, je to vec vkusu.
Koukal jsem na video montaze a vyrobce si s tim dal opravdu praci. Ale v prakticnosti moc velky rozdil oproti origo nebude a urcite nezapadne ta neorigo pouzitym materialem do interieru jako origo! A ze musis rezat do sedacky, vzdyt je to preci jedno kdyz ta dira bude zakryta
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Origo opierka "chodi" so sedadlom, tato na stredovu konzolu nie ... uvazuj aj nad tym + ta cena ... Mam origo a je to blahobyt ..... podla mna nespekuluj ...
ASTRA H CARAVAN Z17DTH, 74kW ,r.v. 2008
AGILA Z10XE, 43kw, r.v. 2000
OPCOM/diagnostika/aktivacia
AGILA Z10XE, 43kw, r.v. 2000
OPCOM/diagnostika/aktivacia