Astra OPC
- Skrolantova
Astra OPC
Ahoj,
byla jsem nejhodnější z celého lesa a proto jsem dostala malého červeného broučka Jelikož Vás znám hodně osobně, rozhodla jsem se vstoupit i na fórum Jo a máte být na mne hodní Tady pár prvních foteček, pokud se budou líbit, přidám další
Monika
Výbava: Full edition teda zatím chybí tlačítko start/stop, ale prý mám napsat ježíškovi a bude no a má to jen dva pedály
Výkon: No a zatím nemám jezdit víc než 200Km/h - něco jako záběh (netuším co to je)
Najeto: Svítila tam nula
byla jsem nejhodnější z celého lesa a proto jsem dostala malého červeného broučka Jelikož Vás znám hodně osobně, rozhodla jsem se vstoupit i na fórum Jo a máte být na mne hodní Tady pár prvních foteček, pokud se budou líbit, přidám další
Monika
Výbava: Full edition teda zatím chybí tlačítko start/stop, ale prý mám napsat ježíškovi a bude no a má to jen dva pedály
Výkon: No a zatím nemám jezdit víc než 200Km/h - něco jako záběh (netuším co to je)
Najeto: Svítila tam nula
Naposledy upravil(a) Skrolantova dne 01 bře 2014, 21:51, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
Re: Astra OPC
Paráda!!! . Ešte pribudnú nejaké drobnosti....a bude bezkonkurenčná.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
- Skrolantova
Už se za Tebou na SK chystáme i s Brňákem
Vitame hlavu rodiny
To srdicko vedle napisu opc nema chybu.
Jinak nakonec easytronic?
To srdicko vedle napisu opc nema chybu.
Jinak nakonec easytronic?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já na chvíli vytáhnu paty z domu .........
Dejte rodino nejaky parametry ty kary to me zajima jak te znam u serie nezustane, je to taky lpg?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Yes, z upravenými převody.milosh píše:Jinak nakonec easytronic?
Tak klobuk dole pred domacim panom majstrom. To si naozaj musela poriadne posluchat.