Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
- Reklama
Re: Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
Dnes som vymenil povodne ostrekovace celneho skla za ostrekovace z Insignie a super vecicka. (vdaka za tip) Mozno by ich chcelo nasmerovat trosku vyssie, no nie je to ziadna tragedia. Ak by sa naahodou nasiel niekto ochotny, z Ba, kto ma ten stelovaci "bazmeg", potesilo by.. Planoval som aj vymenu klaksonu za dvojtonny, no nestihal som. (treba "vymajstrovat" druhy konektor ktory nemam, cize bude treba pajkovat)
Radsej to nechaj tak ako to je. Lepsie to uz nenastavis, len to rozladis.
Zdar chlapi. Vsimol som si na mojej astre, ze po nastartovani pocujem niekde spred palubovky take pisklave a "suchotave" zvuky. Mam pocit ze to ide z nejakej klapky a trva to len chvilu. Mozno privod vzduchu do kabiny alebo co by to mohlo byt? Stretol sa s tym niekto? Dakujem.
Předmět příspěvku: Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na str.13SnoopyBA píše:Zdar chlapi. Vsimol som si na mojej astre, ze po nastartovani pocujem niekde spred palubovky take pisklave a "suchotave" zvuky. Mam pocit ze to ide z nejakej klapky a trva to len chvilu. Mozno privod vzduchu do kabiny alebo co by to mohlo byt? Stretol sa s tym niekto? Dakujem.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Dakujem. Pozriem to. Nehladal som, lebo na mobile mi to zial stale nefunguje, ale co uz.. Este raz dakujem.
Tak dnes som pomenil vzduchovy a pelovy filter, vyhodil mrezu z batozinoveho priestoru a opravil recyrkulacnu klapku. Co sa tyka vymeny filtra, neviem ci som kupil nejaky "cajovy sunt" alebo co, ale nevedel som ho dostat dnu, stale sa mi krcil. Ale zhodil som motor ventilatora a slo to ako po masle. Vymontovany ventilator mi zaroven "pomohol" lahsie napratat naspat vzduchovu klapku. Klapku sa mi podarilo opravit aj bez demontaze torpeda, no bolo to o drzku..
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no kabinovej je celkem vopruz no ma chut se furt lamat je to celkem nedoreseny..jinak se divim ze ses na klapku dostal bez demontaze torpeda,jsem myslel ze to ani nejde..
Opel Astra OPC
Ide to, ale bolo to velmi tesne a doskrabany som jak pes. ked budem nabuduce menit kabinovy tak aj s demontazou ventilatora. Je to myslim 5skrutiek a jedna kovova spona.