Dilema
Re: Dilema
Jooo tak to sem prehlidl. Myslel jsem ze mas na mysli jecko V tomhle pripade bych tohle hacko uz vubec nekupoval. Kdyz ti tvoje maka bez problemu, znas ho a navic mas malo najeto, tak co vic si prat? A ze ev. nemas kone? Na co v tomhle dnesnim provozu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Návod na dodělání ESP: Odklepni si kolonku zlepšení a objeví se Ti položka Instalace ESP na Opel Astra GTC
http://translate.google.cz/translate?hl ... D%26sa%3DG
Osobně bych neměnil něco s čím jsem spokojen a navíc když se neví do čeho se jde. (Aby pak nezůstali oči pouze pro pláč).
http://translate.google.cz/translate?hl ... D%26sa%3DG
Osobně bych neměnil něco s čím jsem spokojen a navíc když se neví do čeho se jde. (Aby pak nezůstali oči pouze pro pláč).
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Len aby si si za par rokov nebuchal hlavu do stola, ked budes menit za Zafiru kvoli rodine
Já nevím,já bych do toho klidně šel. Ono mít motor a nemít motor je trochu rozdíl,který koncovka výfuku a dodělané ESP určitě neposkytne, takže záleží co konkrétně člověk chce a jaké má priority.. Až se divím že jste se tu tak jednohlasně shodli
To mi jen připomnělo, že jsem nedávno viděl Astru J kombika s navigací, xenony, serviska a km pod 80tisíc. Prostě nádhera za tu cenu. Ale pak jsem si uvědomil, že to co jsem vrazil do svého auta + co bych musel do nového - tak bych na tom hodně prodělal. Si raději počkám nějaký ten rok a koupím Astru K
Taky sem měl 1.6ku. Na Tvým místě bych měnil, záleží ale na stavu auta. A pokud s tím budeš jezdit jen po městě, tak je to k ničemu. Jestli si děláš výlety za město na okresky, dálnice... tak bych určitě koupil s turbem. Jinak když to držíš od 2-3 tisíc otáček, tak to o moc víc žrat nebude
Ja bych nemenil, stav auta je urcite dulezitejsi nez ze za to obcas muzes vzit. A kazdy vyroste z toho "zavodnickyho" veku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jenže my sme mladí a závodníci do 30ti určitě budem. Já mám teda aspoň 5 let ještě čas
Díky za rady a návod pánové..
Já mám do konce závodnického věku taky ještě čas.. dokonce ještě víc než Power
Ale je pravda, že teď ve městě by mi to turbo zvýšilo nejvíce spotřebu chechtáků na 100 km
Třeba ještě čas na silnější auto přijde..
Já mám do konce závodnického věku taky ještě čas.. dokonce ještě víc než Power
Ale je pravda, že teď ve městě by mi to turbo zvýšilo nejvíce spotřebu chechtáků na 100 km
Třeba ještě čas na silnější auto přijde..