Tak okno už zase mám, v pondělí snad bude i pás. Díky hradeckému servisu Trotina.emvee píše:Já jsem dneska ráno přišel k autu, vymlácený levý zadní okýnko, přeříznutej pás a dětská sedačka pryč. Druhá dětská sedačka tam zůstala, 4 penu GY UG7+ na plecháčích a origo poklice tam taky byly. Chápete to někdo?
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Tak to gratuluju, v mym minulym aute taky nakej fetak chtel sedacku vzit ale nevedel jak ji oddelat tak mi tam nechal jen rozbity bocni rohovy okynko
Dalsi z duvodu proc uz od ty doby nechavam delat cerny folie
Dalsi z duvodu proc uz od ty doby nechavam delat cerny folie
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslíš, že fólie někoho zastaví? Že si třeba nerozbije okno jen aby se podíval co schováváš...
Tak ja som si včera pri futsale trošku zranil koleno a tak si pár dni v Astričke nezajazdím ,inak najbližšie chystám aktiváciu Palubného P
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak my jsme dneska přezouvali - nakonec zimní 15ky, japonský Yokohamy (já tomu nerozumim, prej jsou dobrý) a za sousedskou cenu. Jen mě trochu zneklidnilo, že ty šrouby pan servisák dotáhl jen tou pistolí a ne ručně. Už vidim, jak někde píchnu a za žádnou cenu to kolo nepovolim, na tu pistoli nemám sílu. Tak si to zejta cvičně zkusim povolit a dotáhnout, dokud mi ještě může pomoct doma chlap.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Kazdom pneuservise sa odtahuje-pritahuje s pneumatiskou pistolou a potom sa esce dotahuje s momentovim klucom nastevenim na 110Nm.
Tak pan servisak si robil svoju pracu...
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
Dnes koukam ze bmw vystridal na vedlejsim parkovisti v podzemnich garazich trosku lepsi vuz - vyjjimecne myslim ten vpravo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odvezeš tím rodinu na dovču? Neodvezeš. Můžeš na to dát tažný, nemůžeš. Tak je to auto na prd.
To je samozřejmě otázka. Ale řekl bych, že s těma fóliema i bude trochu těžší to okno rozbít. Trieste na svých stránkách píšou "Autofólie je odolná proti tlakům a úderům. Dlažební kostka Vás příliš neohrozí. Zafoliováním okna se rovněž procentuálně sníží možnost vloupání do vozidla, odcizení výbavy a předmětů, nebo celého vozidla."corsaczek píše:Myslíš, že fólie někoho zastaví? Že si třeba nerozbije okno jen aby se podíval co schováváš...
Jenže proti odhodlanýmu kreténovi asi není obrany. Kolega v práci mi vyprávěl, jak nějakej jeho známej nechával v autě všechno otevřený, aby bylo vidět, že tam nic není, ještě si tam dal ceduli, že tam fakt nikdo nic nenajde a pak mu nějakej kretén rozbil přední okno a ještě mu tam nechal lístek "Jen pro jistotu...".
Ale to já samozřejmě vim, že se to tak dělá, ale on to právě nedotáhl ručně, jen tou pistolí. Vim právě, že některý to flákaj, už jsme takhle dotažený kolo měnili a dva chlapi na to nestačili. Už bylo skoro šest hodin v pátek a asi chtěl už domu....Mato87 píše:Kazdom pneuservise sa odtahuje-pritahuje s pneumatiskou pistolou a potom sa esce dotahuje s momentovim klucom nastevenim na 110Nm.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW