Tady je odkaz na montáž. Pasovat by pokud vím měly všude.corsaczek píše:Tady je i návod, sice v němčině, ale i z fotek je to vcelku pochopitelné.
Loketni operka do Astry H
Re: Loketni operka do Astry H
- Reklama
corsaczek píše:Tady je odkaz na montáž. Pasovat by pokud vím měly všude.corsaczek píše:Tady je i návod, sice v němčině, ale i z fotek je to vcelku pochopitelné.
Po mě to chce registraci
Tak se zaregistruj, maji to helmuti ne moc dobre udelane ze vetsina sekci je pouze pro registrovane ale i tak to je neksutecna navstevnost
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no vono to forum má asi nějakej bejvalej výchoďák, zapřísáhlej komouš protože to co tam maj za pravidla to bych blil, třeba do inzerce můžeš přispět až když tam seš 3 měsíce a máš minimálně 50 příspěvků ve fóru - což sem vůbec nepochopil jakej to má smysl a na poptávkový inzeráty nesmíš odpovídat do fóra ale jenom do SZ - smysl mi opět uniká
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak už mám namontovanou originál loketní opěrku.Cena montáže u Opla Steiger 500,-,čas montáže cca 30min.Jde montovat na všechny Astra H a Zafíra B,konstrukce sedaček je stejná u obou typu aut.Tak mi bylo sděleno u Steigra.
Zafira 1,9CDTI 88kW
Zafira 1,9CDTI 88kW
Chlapy, prosim Vas, takuto dieru tam mam,
je to od orig. laketky?
- potrebujem vsetky suciastky z obr. 3?
Na to nemecke forum sa neviem dostat, ze prekroceny limit a mam skusit neskor, je to tam s obrazkami?
Diki
je to od orig. laketky?
- potrebujem vsetky suciastky z obr. 3?
Na to nemecke forum sa neviem dostat, ze prekroceny limit a mam skusit neskor, je to tam s obrazkami?
Diki
Astra H Combi 1.9CDTI 88kW ..
Open&Start..AFL..CID..Navi..Bluetooth..AUX..Park.senzory
- vojtavojta
Ano,potrebujes vsechno z tretiho obrazku
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Dik. Respektíve myslel som či mi to všetko stačí a či je to vôbec správna diera.
Keby ste to niekto mali stiahnuty ten postup hodte to sem prosím.
Keby ste to niekto mali stiahnuty ten postup hodte to sem prosím.
Astra H Combi 1.9CDTI 88kW ..
Pánové, nevím jestli to už jsem někdo dal, ale podle těch dotazů asi ne. Vkládám video, jak se ta originální loketka dá namontovat.
Kromě toho jsem ještě našel tuhle opěrku, která tam taky nevypadá jako pěst na oko a má výsuv pro plechovku http://www.astraarmrest.com/
Kromě toho jsem ještě našel tuhle opěrku, která tam taky nevypadá jako pěst na oko a má výsuv pro plechovku http://www.astraarmrest.com/
Loketni operka do Astry H
Mam dotaz.. Textilne sedadlo da da taktiez rozobrat ako to kozene? Pri montazi origo opierky. Dakujem.