Při vyjíždění žena štrejchla o kolmo stojící roxor - naštěstí, o pár cm vedle stojí betonová zídka. Řekl bych, že je to až na plech, na stříbrné metalize se to těžko pozná.
Plošně to přelakovávat nechci, ani mě nějak až tak moc nebere estetika. Jde mě hlavně o zamezení vzniku koroze v místě poškození, zvlášt ted při ježdění v soli. I jsem uvažoval to jen zatřít lehce stříbrným Hameritem
Může být jedna vrstva opravného laku dostatečná proti korozi?
Příště už bych teda nové auto nekoupil, tři roky stará ojetina musí bohatě stačit. Aspon se pak člověk v podobných případech nemusí vztekat(mlátit děti a nadávat ženě - je to jen spotřebák.
lak poškrábaný roxorem - co s tím?
lak poškrábaný roxorem - co s tím?
Zafira B(rok 2011) 1.6(85kW)
- Reklama
- zafigasgas
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Re: lak poškrábaný roxorem - co s tím?
Když s tím zajedeš za autolakýrníkem a budes to chtit nalakovat tak ti rekne ze se musí nalakovat cely dil...znam z vlastní zkusenosti...protože oni nikdy nechcou lakovat jen část dilu, rikaji ze by tam byl flek a barva by se moc nespojila....takze nejkvalitnejsi reseni je podle mne nechat nalakovat cely dil, mene kvalitni by bylo nalakovat jen část dilu (pokud by to byl někdo schopny udelat) a nejmíň kvalitni by bylo kdyby sis to pozatiral lakovaci tužkou...ja ji pouzivam na malinke odreninky od kaminku a tak...
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km