Jak sundat napisy na zadnich dverich
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sundat napisy na zadnich dverich
Neboj, z toho vyrosteš...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- david64
- Kontaktovat uživatele:
jakubino ty ses teda rozparadil no ja jsem rozhodnuty nemam vubec problém s tim ze bych nemohl videt stejnou Astru...takove starosti fakt nemam kdybych mel stribrnou oktavku kterých je plna p.del tak by to bylo něco jiného...je to holt o tom ze co clovek to nazor to je cela veda
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
Ja osobne by som dal prec iba 1.7
Znak ASTRA a CDTI by som nechal..
Niekde som to videl a nevypada to najhorsie
Znak ASTRA a CDTI by som nechal..
Niekde som to videl a nevypada to najhorsie
Jakubino: Tak proč sis kupoval auto, kterých tu jezdí tisíce a ještě ve stříbrné barvě? Že zatmavíš světla a odloupneš znak, tak tím auto neodlišíš, jen mu snížíš hodnotu, protože to každej bere jako bastl Odlišit auto znamená pro mě narvat tam třeba 3litr 6ti válec, vyměnit nárazníky za nějaký dravější OPC atd
ahoj, chces to vedet proc?
s byvalkou sme hledali auto, soused mel v te dobe autobazar, vozil auta z holandska, italie a kdovi z kama jeste.. jednoho dne slovo dalo slovo, dohodli sem se byvalkou ze poridime auto, chvili trvalo, nez se objevilo takove, ktere by nas zaujalo a .. libila se nam stribrna fabia v kombiku, ovsem kdyz sme si rozhodle prisli auto koupit, bylo prodane,.. no a stala tam prave tato Astra, moje Hanka, o neco vic stala, o to mela mensi najezd, pravda nepravda nevim, neni dulezite, taxme zainvestovali sice o neco vic nez bylo v planu ale ten den byla Hanka doma,.. paxem narazil na tohle suprove forum, kde fakt najdu co potrebuju, sice toho az tak neni, ale informaci tu je paradne, a fajn lidi, ochotni poradit a podelit se o zkusenosti, toho si cenim a vazim,..
no a samo ze si nemyslim, ze su kdejaky upravce a kdesicosi, delam co mi moznosti dovoli, bohuzel se potykam, uz dlouho kua se zamestnanim a financni strankou, tak proto casto bastlim a bohuzel si nemzuu dovolit menit co ja vim, narazniky za OPC jak vy napr, vymenu displeje a navigaci a modre podsviceni budiku.. radio a co ja vim, nemam nemuzu.. ale vse je na dobre ceste, taxnad to vse dobre pujde a bude o Hanku dobre postarano a neco se vymysli a alespon trosku se priblizim vam
ale su OffTopic sorry
s byvalkou sme hledali auto, soused mel v te dobe autobazar, vozil auta z holandska, italie a kdovi z kama jeste.. jednoho dne slovo dalo slovo, dohodli sem se byvalkou ze poridime auto, chvili trvalo, nez se objevilo takove, ktere by nas zaujalo a .. libila se nam stribrna fabia v kombiku, ovsem kdyz sme si rozhodle prisli auto koupit, bylo prodane,.. no a stala tam prave tato Astra, moje Hanka, o neco vic stala, o to mela mensi najezd, pravda nepravda nevim, neni dulezite, taxme zainvestovali sice o neco vic nez bylo v planu ale ten den byla Hanka doma,.. paxem narazil na tohle suprove forum, kde fakt najdu co potrebuju, sice toho az tak neni, ale informaci tu je paradne, a fajn lidi, ochotni poradit a podelit se o zkusenosti, toho si cenim a vazim,..
no a samo ze si nemyslim, ze su kdejaky upravce a kdesicosi, delam co mi moznosti dovoli, bohuzel se potykam, uz dlouho kua se zamestnanim a financni strankou, tak proto casto bastlim a bohuzel si nemzuu dovolit menit co ja vim, narazniky za OPC jak vy napr, vymenu displeje a navigaci a modre podsviceni budiku.. radio a co ja vim, nemam nemuzu.. ale vse je na dobre ceste, taxnad to vse dobre pujde a bude o Hanku dobre postarano a neco se vymysli a alespon trosku se priblizim vam
ale su OffTopic sorry
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- david64
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem na tom podobne...taky jsem dlouho premyslel co koupit...mel jsem před touto Astrou par dieselu ale moja potřebuje jezdit po meste a kratke trasy a mne se taky diesel neosvedcil (DPF, EGR).....uvazovali jsme o benzinu renaultu meganu a toyote aurisu ale nakonec to vyhrala Astra...mozna i proto ze jsem mel kdysi Astru F jedna sestku a mel jsem ji moc rad....a dneska jezdi Aster H tak malo, ze ji ani nepotrebuju odlisovat...mozna o to ji mam vic rad, ze jich je tak malo, aspoň tady u nas...tady je to sama octavka a volkswagen..jak kdyby ti lidi neznali nic jineho...a znak opel a napis Astra se mi tam moc libi, nesundaval bych ho...aspoň lidi vidi ze existuje i něco jiného nez predrazeny koncern VW
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
Davide, ja to sice sundal (krome znaku) ale jinak uplne souhlasim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Skoro každý chce to čo "nemá":
- kto nemá čistú/prázdnu lištu - chce dať písmenká dole
- kto nemá označenie motorizácie - chce to tam dať - to bol aj môj prípad. Z výroby bola Astra bez označenia motorizácie, ale už nie je. Celkom sa mi to s priznaným označením motorizácie pozdáva a ani sa nie je za čo hanbiť.
- kto nemá čistú/prázdnu lištu - chce dať písmenká dole
- kto nemá označenie motorizácie - chce to tam dať - to bol aj môj prípad. Z výroby bola Astra bez označenia motorizácie, ale už nie je. Celkom sa mi to s priznaným označením motorizácie pozdáva a ani sa nie je za čo hanbiť.
- david64
- Kontaktovat uživatele:
No já ještě váhám jestli si tam dám ten nápis 1,6 Ještě to nechám uzrát Na jaře jdu na druhou servisní prohlídku tak se uvidí