Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ja vim. měl jsem štěstí že moja měla dneska dobrou náladu.jinak nevim jestli bych ho mel.
- Reklama
Dnes jsme vyridili stk+emise, dostali znacky a pojistili takze uz konecne auto stoji pred barakem a zitra nemusim do prace sockou jako posledni mesic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
gratuluju doufám, že jsi brečel jako já, když na emisích dostávala tvoje auta čoudy jako moje hezky plyn na podlahu a držet, jsem za to auto plakalmilosh píše:Dnes jsme vyridili stk+emise, dostali znacky a pojistili takze uz konecne auto stoji pred barakem a zitra nemusim do prace sockou jako posledni mesic
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Dnes jsme přivezli Astřčku od sklenářů. Dostala nové přední okno s antireflexem a hned také nové stěrače, aby si to nové sklo chrochtalo... Jo a jdou tam z Octavie II, jen jsou cca o 2 cm delší..
Dnes sme uspesne vymenili zapalovacie sviecky.Dali sme tam Bosch FQR8LEU2 .Len co ma prekvapilo ,ze tam boli NGK
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
Co já jsem delal najdete na webu https://www.opel-astra-h.cz a brzy i neco navic v clubcars u meho auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zapoměl jsem přihodit fotky z udržby kol při přezouvání
Hezké
Já jsem dneska přezouval auto rodičům.
Včera jsem s kamarádem rošířil řadu aster. Koupili jsme bílou krásnou v kombíku s xenonama. ...
A dneska jsem svého miláčka důkladně vysál a umyl. (coz nevím jak dlouho vydrží, při našich cestách a počasí.)
Já jsem dneska přezouval auto rodičům.
Včera jsem s kamarádem rošířil řadu aster. Koupili jsme bílou krásnou v kombíku s xenonama. ...
A dneska jsem svého miláčka důkladně vysál a umyl. (coz nevím jak dlouho vydrží, při našich cestách a počasí.)
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Já jsem dneska ráno přišel k autu, vymlácený levý zadní okýnko, přeříznutej pás a dětská sedačka pryč. Druhá dětská sedačka tam zůstala, 4 penu GY UG7+ na plecháčích a origo poklice tam taky byly. Chápete to někdo?