Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
- vojtavojta
Re: Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
Ja mam sice Z16XEP a jezdim 100% mesto,a prumer mam 8,8l.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
Opel Astra Caravan Z16XER by Snoopy
Vdaka chlapi. No zaujimala by ma skor spotreba niekoho so Z16XER, combi a na dialnici. Diky moc!
Na dálnici žere kolem 8l/100km, což mi přijde normální. Jezdím rychlostí kolem 140km/h gps.
clasic III car. 1.6
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na dálnici (120km/h) spotřebu 7,2 l/100km, okrsky (50-100 km/h) jezdím za 6,5 l/100km a dlouhodobou mám 7,0 l/100km.
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
Auto prebehlo malymi "drobnymi" upravami.. (vid prvy prispevok)
Co sa tej spotreby tyka, dotankoval som plnu nadrz a jazdim, jazdim a jazdim, tak uvidime aka bude priemerna spotreba po prvom dotankovani. Co sa BC tyka, tak zostatok v nadrzi mi ukazoval 5,4l a dotankoval som 45,87l co by teoreticky sedelo. Cca.. Len v tichosti dufam ze sa BC myli v spotrebe, ved uvidime.. Btw zohnal som si konecne KLAKSON a nie tu "priteplenu" trubelku co tam mam. Uz ju len vymenit. Alu disky su kupene, 16" a su na nich obute Dunlop SP Sport FastResponse ktore vydrzia min jednu sezonu, pri mojom jazdeni aj dve.. Kola su take "jednoduchsie", ale prave to sa mi na nich paci.
Inak celkove dojmy z auticka su po prejdenych km len pozitivne. Len obcas ma "zlobi" lava smerovka, obcas (v mrazoch) blikne len raz a minule blikala a nedala sa vypnut. (Ale to som v aute nebol pritomny, soferovala manzelka..)
Foto alu disku. (ilustr)
Co sa tej spotreby tyka, dotankoval som plnu nadrz a jazdim, jazdim a jazdim, tak uvidime aka bude priemerna spotreba po prvom dotankovani. Co sa BC tyka, tak zostatok v nadrzi mi ukazoval 5,4l a dotankoval som 45,87l co by teoreticky sedelo. Cca.. Len v tichosti dufam ze sa BC myli v spotrebe, ved uvidime.. Btw zohnal som si konecne KLAKSON a nie tu "priteplenu" trubelku co tam mam. Uz ju len vymenit. Alu disky su kupene, 16" a su na nich obute Dunlop SP Sport FastResponse ktore vydrzia min jednu sezonu, pri mojom jazdeni aj dve.. Kola su take "jednoduchsie", ale prave to sa mi na nich paci.
Inak celkove dojmy z auticka su po prejdenych km len pozitivne. Len obcas ma "zlobi" lava smerovka, obcas (v mrazoch) blikne len raz a minule blikala a nedala sa vypnut. (Ale to som v aute nebol pritomny, soferovala manzelka..)
Foto alu disku. (ilustr)
Vítej
Jen se rovnou zeptám (jelikož se mi ta "přiteplená trumpetka" taky nelíbí) měnil si sám? A za co? Dík
Jen se rovnou zeptám (jelikož se mi ta "přiteplená trumpetka" taky nelíbí) měnil si sám? A za co? Dík
Este som to nemenil, necham to na otca, on to prepajkuje. Klakson je dvojtonny, z omegy. Pasuje vraj aj z Gecka. Na Gecku som mal ten dvojton a to bola truba jak oci!! Tu niekde som cital ze obcas byva na kabelazi konektor aj na druhy klakson ale ja som ho nenasiel
Pozeram, ze si kupil rovnake disky ako mam ja. Jednoduche, ale pekne.