Jakým Chevroletem jsi jel? Ja tedy s žadým ale líbí se mi moc captiva, sice do sportu moc není ale do rodiny a prostupnosti terenem je o něco lepší než Astra a Zafira, jinak jsem seděl v Camaru ("fiilm" Transformers) a je to nadhera malem mi to i prodali, ale zrovna na to nebyli prachy:)Zřejmě jsem vypadal jako zajemce což mě těšilo ale neměl jsem na to, " drahý oproti jinejm sportovným vozum mi to, nepříšlo ale tak zlý. To pak má štařík na odříkaní důchodu a na blbnutí ne nebo svezení mladence v pozdejším věku jak se říká, bohužel v dnesních podmínkách stalen nedostupne. Za měsíc jsem tam to auto už ale neviděl asi to prodali.irmscher píše:dnes jsem projel Chevrolet a na Plzenské dálnici jsem předjel černou Astru H OPC s modrym nápisem OPC na dveřích,řídil to tak 25ti letej ušák a jel pořád 130/hod..asi tempomat .-/
Pokec o čemkoliv a OT
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
jo,na Captivu koukám taky.....Jen mě ted trochu rozhodilo,že GM staáhne značku Chevrolet z trhu,tak aby to pak jako ojetina nebylo trošku problem prodat
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Na silvestra dávají na prima cool to nejlepší z topgearu, je tedy fakt ze je to asi opakování ( ragby s kiama) rozhodčí stig v policejni astre, dál honička a útok na okruhu se stíhačky ( laser game), jinak vše nej a bez nehod v novým roce přeji všem.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt s tím máš pravdu. Tak Opel Antara, je to stejný jen bude jiná pristrojovka. Tu starší měl Zbyněk Merunka z autosalonu.irmscher píše:jo,na Captivu koukám taky.....Jen mě ted trochu rozhodilo,že GM staáhne značku Chevrolet z trhu,tak aby to pak jako ojetina nebylo trošku problem prodat
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Taky velmi pekné kesi;)
Krasna prace
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
No joooo,Katka makala a Kesi nepravem bude pochvalen Stastny Novy Rok.Kesi píše:
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Nie nie, ten perník som vyrobil ja sám osobne
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- vojtavojta
To jsem se dovno tak nepobavil kecalo!!!!
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM