Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Včera umyto, dneska geomerie - srovnání volantu a vyměnil jsem plynový vzpěry kufru. To je paráda když se zvedá sám.
- Reklama
Tuhle mycku znam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
se nedivím, je dobrá.
Přesně tak kor když ji mám skoro u garáže
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dnes Astra ostala doma, bol som na Rallyshow v Slusoviciach a kamos isiel somnou a chcel soferovat on ....kedze ma Nissan GT-R tak som nepovedal nie Musim povedat ze je to auto , ktore mna zo supersportov najviac fascinuje a dnesnych 240km v nom naplnilo moje ocakavania este tak vyhrat v sportke
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
tak gt-r je aj moj sen, no na normalne jazdenie by som skor 370z.
No prvykrat ako tomu dal plny tak nezvyk na take pretiazenie a zdvojilo sa mi videnie a keby to podrzal dlhsie tak asi aj odpadnem potom uz si telo zvyklo a bolo to ok
BTW ako som bol na tej rally tak Lukas. Langmajer isiel ako spolujazdec na wrc a po 2RZ vystupil..ako dovod uviedol ze to nezvladol fyzicky a psychicky
BTW ako som bol na tej rally tak Lukas. Langmajer isiel ako spolujazdec na wrc a po 2RZ vystupil..ako dovod uviedol ze to nezvladol fyzicky a psychicky
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
- BikerMarius
už se vám stalo? Měl jsem kamínek mezi předním kotoučem a plechem co kreje čep? Hroznej rámus
- destroyer_svk
Neviem cim to je ale na Fabii II a Octavii II tak casta vec v zime a zaciatkom jari ze by si nechapal.BikerMarius píše:už se vám stalo? Měl jsem kamínek mezi předním kotoučem a plechem co kreje čep? Hroznej rámus
Keby si tie kamienky tam chcel hodit tak ich tam nehodis a miestami su tak pekne obrusene ako diamanty. A ten prijemny ramus najma pri vytoceni volantu alebo dobrzdovani.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX