Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Jakou variantu byste zvolili?

1. Starsi ale plnou vybavu
41
71%
2. Novejsi ale chudou :)
17
29%

Celkem hlasů: 58

Tereza

Re: Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?

Příspěvek od Tereza » 22 říj 2009, 16:17

murphy píše:Podvody myslím nejsou u ALD-automotive - na webu http://www.ald-automotive.cz maji odbočku na centrum ojetých vozů,
Bohužel nemůžu souhlasit - můj táta od nich měl služební Mondeo a při 120 tisících km přestali vyplnovat záznamy do servisky a nikdo o tom nechtěl mluvit a na dotazy ohledně toho se vykrucovalo. Táta s tim najel celkem 200 tisíc, ale prodávalo se pak jen se 120 tisíci :).
Já bych řekla, že poctivej je Arval, všechny služební auta, který jsme jim vraceli byli vždycky pak na prodejní ploše s těma kilometrama, se kterejma sme tam auto dávali, viz třeba naše poslední Vectra měla 190 tisíc, prodali jí s origo kilometrama...

Jinak k variantě - já bych zvolila novější a chudší, taky jsem to tak udělala. Mohla sem mít 2004 s navigací a všema kravinkama, ale radši 2006, která toho moc nemá. Původně sem chtěla Golfa V, ale za ty peníze co sem do toho chtěla dát (200 tisíc) byl jen z roku 2004, 3dvéřovej a bylo jich v týhle ceně sakra málo. A v DE to nebylo o moc lepší.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Reklama

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 23 říj 2009, 17:08

Čau ja som mal na výber

Opel Astra H Caravan 110 KW 160 tisiíc najazdené vo full vybave ( všetky senzore,panoramaticka strecha atd... za 8 tisíc eur ,ale bola potreba menit rozvody atd + oprava vo výške cca 500 eur

a moj Caravan H 88KW 76 tisíck KM vo výbave COsmo po výmene filtrov,brzd,atd,garážované a radšej som vzal horšiu výbavu (norm.Klíma ,elektrika atd mi stačí) ale mám bezproblémové auto (ťuk ťuk),čo by som mal z kože a zo senzorov,keby to stálo stále na dvore alebo v servise nie? :mrgreen: :mrgreen:
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

lopuch

Příspěvek od lopuch » 26 říj 2009, 15:56

Zde bych se hlavne rozmyslel z duvodu najety km.. Rozdil 100.000km je uz masakr.. A at si kdo chce co chce rika, tak to musi byt na aute znat..
Takze Tvoji volbu mohu jen podporit!
ASTRA H caravan 1.7CDTI

Oblíbené: http://www.skiparkcervenavoda.cz, http://www.snehoveradlice.eu, http://www.usporanafty.cz

Tereza

Příspěvek od Tereza » 26 říj 2009, 16:01

Lopuch
No jo, ale najetý kilometry, jak to dneska zjistíš? Na netu když si zadáš "stav tachometru", tak ti vyjede tisíce odkazů na firmy, který ti na všech místech v autě kde jsou km evidovaný přepíšou na libovolný číslo...A jsi bez šance :(.
Ale jako jasně, u novějšího auta máš větší pravděpodobnost, že se s tim tolik kilometrů najet nestihlo..

Tereza

Příspěvek od Tereza » 26 říj 2009, 21:37

Dalik (hádám, že si chtěl tenhle příspěvek napsat do jinýho tématu ;) )
17ky jsou na mě moc, ty 16ky jsou tak akorát. Už mám vybraný a přinese mi je Ježíšek :| .
A s těma plechama na zimu se budu muset nějak smířit

Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik » 26 říj 2009, 21:39

Tereza píše:Dalik (hádám, že si chtěl tenhle příspěvek napsat do jinýho tématu ;) )
Joj, no jasný :oops:
Prosím zde o smazání - přepíšu to tam, kam to patří :mrgreen:

To je tak, když má člověk otevřenou hromadu panelů

lopuch

Příspěvek od lopuch » 27 říj 2009, 13:25

Tereza píše:Lopuch
No jo, ale najetý kilometry, jak to dneska zjistíš? Na netu když si zadáš "stav tachometru", tak ti vyjede tisíce odkazů na firmy, který ti na všech místech v autě kde jsou km evidovaný přepíšou na libovolný číslo...A jsi bez šance :(.
Ale jako jasně, u novějšího auta máš větší pravděpodobnost, že se s tim tolik kilometrů najet nestihlo..
V zadnem pripade jsem zde nechtel polemizovat o moznosti prepsani skutecneho stavu najezdenych kilometru. Ze by vlastni zkusenost Terezy? :(
Pokud budem brat, ze seriozni prodejce nabizi dve auta a jedno bude mit najeto 160.000 (r.v. 2004) a full vybavu a druhe bude mit 80.000 (r.v. 2006) a polovicni vybavu (nemyslim bezpecnostni), tak bych sel bez dlouheho premysleni do 80.000km.
ASTRA H caravan 1.7CDTI

Oblíbené: http://www.skiparkcervenavoda.cz, http://www.snehoveradlice.eu, http://www.usporanafty.cz

Tereza

Příspěvek od Tereza » 27 říj 2009, 14:37

lopuch píše: V zadnem pripade jsem zde nechtel polemizovat o moznosti prepsani skutecneho stavu najezdenych kilometru. Ze by vlastni zkusenost Terezy? :(
Pokud budem brat, ze seriozni prodejce nabizi dve auta a jedno bude mit najeto 160.000 (r.v. 2004) a full vybavu a druhe bude mit 80.000 (r.v. 2006) a polovicni vybavu (nemyslim bezpecnostni), tak bych sel bez dlouheho premysleni do 80.000km.
To jsem ani nemyslela, že bys o tom chtěl polemizovat. Spíš jsem to k tomu doplnila jako smutnej fakt. A čert ví, jestli mám osobní zkušenost, od RomanaK a jeho Techu vim, že se mi v řídící jednotce a km někdo hrabal, ale co s tim dělali, nevim, možná výměna ŘJ.... Tak žiju v tom, že moje auto má prostě 70 tisíc.
A to jak tady píšeš - tak bych se rozhodla stejně. Pro mě byla při výběru samozřejmě prioritní bezpečnost a jestli to má kdeco v elektrice, to neni tak podstatný.
Jediný, co bych fakt ocenila je elektrický sklápění zrcátek, máme docela úzkou garáž a pro jistotu sklápim zrcátka a manuálně je to vopruz. Ale tak to má do standartu hodně daleko :D.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 06 srp 2010, 07:25

NA chevroletclubu jsem rozpoutal mensi diskusi u tom zda je vyhodne koupit nove auto, podle me kdyz koupim ojetinu rekneme 5let starou s najetymi km do 80t tak naklady na dalsich 5 let nebudou tak vysoke jako kdybych koupil novy auto za 450-500t, nehlede na to ze ojetinu si muzu vybrat s jakou vybavou budu chtit (temer) a nebudu za kazdou vec platit tisice jako u noveho auta ;)

Jaky na toto mate nazor? Ma nekdo astricku od novoty?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

martini

Příspěvek od martini » 06 srp 2010, 09:10

No je to těžky ale asi bych volil tak jak jsem volil to znamena starši i když ty km jsem mněl těsně pod 120000 těžko bylo hledat, ale vybava gut, hlavně ty xenony mne chytly.........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL

Odpovědět