Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Po zjisteni rozbiteho praveho zadniho svetla a jeho provizorni opravy jsem prezul na zimni a aby toho nebylo malo tak my auto sjelo z heveru . Dnesni ucet je krasny, svetlo a prohnuty prah. Nebyt ochranneho "asfaltu" na prazich bylo by to horsi. V lete se mi povedla dalsi jobovka s najetim na kamen prahem na druhy strane (zase to celkem zachranil ten "asfalt" ale promackly je to taky slusne). No vymena spojky a setrvaku nevyhnutelna tak se nam to nascita...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
- BikerMarius
Včera nablejskání sedaček přípravkem na kůži. To jsem dneska krásně do sedačky vklouzl
Tak ja som sa pokusal Astru predat ,ale sumy co mi boli ponukane hlavne v autoservisoch mi to auto predat nedovolili....Som sa teda rozhodol si radsej auto trosku "vymazlit" aby som sa v nom citil lepsie a nechal si ho ..
Rad by som sa pustil do tohto :
- tempomat : tam staci len packa tempomatu a aktivacia ze?
- laktova opierka : toto ma trapi asi najviac , potreboval by som ju sedu , vo farbe interieru len vsade som videl len cierne...
- multifunkcny volant : Tu staci len zohnat akykolvek volant a nastavit cez Tech?
diky za odpovede
Rad by som sa pustil do tohto :
- tempomat : tam staci len packa tempomatu a aktivacia ze?
- laktova opierka : toto ma trapi asi najviac , potreboval by som ju sedu , vo farbe interieru len vsade som videl len cierne...
- multifunkcny volant : Tu staci len zohnat akykolvek volant a nastavit cez Tech?
diky za odpovede
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
U tempomatů je třeba páčka, aktovace a někdy i spínač pod spojkový pedál. Záleží, jestli ho tam máš nebo ne.
Látková oketka je většinou stejné barvy, jako základní sedačky. Nevím, jaké sedačky máš teda ty, ale mně tam ta moje barevně pasuje.
U multifunkčního volantu se ještě musí zapojit konektory toho dálkovýho ovladače a potom aktivovat.
Snad jsem řekl vše správně.
Látková oketka je většinou stejné barvy, jako základní sedačky. Nevím, jaké sedačky máš teda ty, ale mně tam ta moje barevně pasuje.
U multifunkčního volantu se ještě musí zapojit konektory toho dálkovýho ovladače a potom aktivovat.
Snad jsem řekl vše správně.
Mam praveze tento ...tie obycajne laktove opierky tam moc davat nechcem, kamos to ma z mototechny za 17 eur a pri vacsej nerovnosti sa mu to vzdy otvori
- vojtavojta
Stredovy panel mas v barve antracit,tak ta operka bude pasovat k nemu,protoze je v barve grafitove.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Adriano, zkus zavolat RomanoviK do Brna - je to tak 3 týdny, co u něj rozebírali komplet jednu Astru, byla na ní látková loketní opěrka. Barva sice tmavá, ale šikoný čalouník by ti ten potah dokázal vyměnit.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- vojtavojta
To neni problem. Kdo si doda latku v jake chce podloketku,predelame.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Tak packa tempomatu objednana , takze prvy krok budem mat splneny
Len kde mi to aktivuju ...nechce sa mi kvoli tempomatu do Brna v BA nieje niekto kto by mi to vedel aktivovat? Ze by som si odskocil cez den z prace
Len kde mi to aktivuju ...nechce sa mi kvoli tempomatu do Brna v BA nieje niekto kto by mi to vedel aktivovat? Ze by som si odskocil cez den z prace
Dnes jsem zjistil, že už je opravdu nejvyšší čas přezout, protože při těch +-5 stupních nad nulou už ty letňáky bůhvíjak nedrží. Při rychlejším rozjetí před kruháčem se mi slušně protočily kola, což obvykle nedělá. Takže to vidím, že jakmile to čas dovolí, jdu na zimáky. Snad pátek