Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já mam nu řidiče na sedáku u dveří prasklinu v kuži zatim malou...
rv 2006 180.000km
rv 2006 180.000km
- Reklama
Hmm na tie km a vek pekne
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano2: Chlapi , je tu niekto kto ma ten polokozeny interier? Praskaju Vam sedacky? alebo su osuchane?
Mám polokožu a zatiaľ je dobrá. 3x klop Nijako zvlášť sa o ňu nestarám. Dodnes keď sadám do auta tak cítiť vôňu tej kože. Preto tam nemám ani žiadny stromček.
Mám polokožu a zatiaľ je dobrá. 3x klop Nijako zvlášť sa o ňu nestarám. Dodnes keď sadám do auta tak cítiť vôňu tej kože. Preto tam nemám ani žiadny stromček.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
Adriano po 133 000km ziadna prasklina ani vysedenie. A ani nijako neosetrujem. Ale celokozene som uz na rovnake km videl dost poskodene. Ako keby tam davali horsi material.
polokozeny interier, taktiež mám praskliny kože na sediacej časti u vodiča a to na ľavom boku - mozem natierat aj neviem čim..........
Tak jsem mel zase jednou moznost ridit auto co ma 2x vetsi vykon nez moje, focus ST 2,5 litr 250 koni, mno taha neskutecne, sice papa 14/100 ale na vikendy by to bylo paradni pojezdeni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jojo, Ford hot hatche umí. Pekné
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ale astra opc je o dost lepsi co jsem cetl v testu..ford se necapal..
Opel Astra OPC
No, co já si pamatuju, tak STéčko bylo o dost použitelnější do běžného provozu. Bylo více jako daily car
já sem se rozhodoval mezi focusem 3dv a astrou. No fucus se mně třeba vůbec nelíbil v interiéru