bouchani od predni napravy
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: bouchani od predni napravy
tohle co mam ja jsou doslova rany,ale jak rikam ted to prestalo,ale co me zarazilo oddelal jsem plastove krytky a leva strana uplne dobra a prava uplne zrezla pod tou krytkou tak to tak trosku nechapu..
Opel Astra OPC
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa opytat ci mate niekto podobne zvuky od prednej napravy ako ja a co to moze byt:
Ked idem po rozbitej ceste rovno a v momente ked prejdem cez hrbol, alebo vbehnem do jamy, tak sa od prednych tlmicov v tom momente pruzenia ozve taky hvizdavy zvuk. Znie to akoby bolo nieco povolene (kov s kovom) a v momente pruzenia to "zahvizdne". Je to nieco ako ked na plynovom tlmici napriklad na passate pocut ako si odfukne tlmic pocas pruzenia. Lenze toto je zvuk ktory nie je bezny pri pruzeni. Aspon prvy rok to nerobilo, vsimol som si to teraz na jar a robi to doteraz.
Na jazdne valstnosti to nema ziaden vplyv, nic ine mi nebucha, neklepe, volantom netrasie, ani nemam lupanie ani nic ine co zvykne byt po 120-150 tis km u ostatnych astriciek. Auto neplava ani nic take proste jazdne vlastnosti su dobre (hodne auta po zabehu) ale neviem, ci je to normalne alebo nie. Zvuky v interieri uz neriesim, na to sa da zvyknut, ale ked sa jedna o podvozok tak tam chcem vediet ako to je..
Podotykam ze auto ma iba 36 tis km, som jeho prvy majitel a jazdim 90 % po rozbitych cestach v nasom uzasnom hlavnom meste. Jamy sa snazim obchadzat, ale casto to nejde. Tlmice nie su vytecene. Zo zadnej napravy taky zvuk nevychadza. Prosim poradte cim to moze byt a co mam skontrolovat.
Ked idem po rozbitej ceste rovno a v momente ked prejdem cez hrbol, alebo vbehnem do jamy, tak sa od prednych tlmicov v tom momente pruzenia ozve taky hvizdavy zvuk. Znie to akoby bolo nieco povolene (kov s kovom) a v momente pruzenia to "zahvizdne". Je to nieco ako ked na plynovom tlmici napriklad na passate pocut ako si odfukne tlmic pocas pruzenia. Lenze toto je zvuk ktory nie je bezny pri pruzeni. Aspon prvy rok to nerobilo, vsimol som si to teraz na jar a robi to doteraz.
Na jazdne valstnosti to nema ziaden vplyv, nic ine mi nebucha, neklepe, volantom netrasie, ani nemam lupanie ani nic ine co zvykne byt po 120-150 tis km u ostatnych astriciek. Auto neplava ani nic take proste jazdne vlastnosti su dobre (hodne auta po zabehu) ale neviem, ci je to normalne alebo nie. Zvuky v interieri uz neriesim, na to sa da zvyknut, ale ked sa jedna o podvozok tak tam chcem vediet ako to je..
Podotykam ze auto ma iba 36 tis km, som jeho prvy majitel a jazdim 90 % po rozbitych cestach v nasom uzasnom hlavnom meste. Jamy sa snazim obchadzat, ale casto to nejde. Tlmice nie su vytecene. Zo zadnej napravy taky zvuk nevychadza. Prosim poradte cim to moze byt a co mam skontrolovat.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Jazdením na aute sa zvyšuje schopnosť vnímať zvuky, ktoré predtým nebolo počuťAspon prvy rok to nerobilo, vsimol som si to teraz na jar a robi to doteraz.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
mne začalo niečo buchať po 156000km a zistili mi že to sú silenbloky na prednom ramene-zadne tie vädčšie.
teraz som našiel nejake nové polykarbonatove na stranke silentbloky.sk
ja by som zase chcel vedieť či ma niekto s tým nejake skusenosti.
skus nech sa ti na to pozru.
teraz som našiel nejake nové polykarbonatove na stranke silentbloky.sk
ja by som zase chcel vedieť či ma niekto s tým nejake skusenosti.
skus nech sa ti na to pozru.
opel corsa 1.2 eko 33kw 1996.... nikdy nesklamala !!!4/2018 recyklacia
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009
opel corsa 1.2 59kw 2009
Mal si na mysli polyruetán?
Polykarbonát myslím vyzerá takto:
Polykarbonát myslím vyzerá takto:
už je to jedno,mal som povolenu skrutku na tyčke stabilizatora asi o polovicu zavitu.moja chyba,neviem ako som to zatiahol ked sa to po pol roku uvolnilo.vymenil som aj silentbloky na prednych napravach tie velke boli zle tak som už kludny nič už nebucha.
opel corsa 1.2 eko 33kw 1996.... nikdy nesklamala !!!4/2018 recyklacia
opel corsa 1.2 59kw 2009
opel corsa 1.2 59kw 2009
To si určite nedotiahol, lebo sú tam samoistné matky a tie sa nepovolia
Ahoj, trošku opráším tohle téma.
Pořád mi něco bouchá na přední nápravě, možná mám už halušky, ale opravdu už nevím, co tam měnit, tak se chci zeptat, zda může bouchat samotné servo?
Před tím, než začnete radit, tak podotknu, že mám nové ramena, nové stabilizační tyčky, nové tlumiče, nové uložení tlumičů, čepy řízení taky cajk (jeden měněný, druhý 100% cajk)
Auto mělo venku motor, když mi měnili spojku a sání, plus se mi podařilo auto 2x trefit na pravé kolo.
Co jsem si všiml, tak když prudce trhám volantem (doprava, doleva), tak slyším rup, rup, není to nic šíleného, ale slyším to.
Takže může být špatné servo těmi dvěma rány, nebo může být např. špatně utažené servo, potom, co byl venku motor?
V pondělí poprosím známého, aby se na to mrkl, ale chci se zeptat i zde....třeba jste měli něco podobného.
Díky za případné postřehy/rady
Pořád mi něco bouchá na přední nápravě, možná mám už halušky, ale opravdu už nevím, co tam měnit, tak se chci zeptat, zda může bouchat samotné servo?
Před tím, než začnete radit, tak podotknu, že mám nové ramena, nové stabilizační tyčky, nové tlumiče, nové uložení tlumičů, čepy řízení taky cajk (jeden měněný, druhý 100% cajk)
Auto mělo venku motor, když mi měnili spojku a sání, plus se mi podařilo auto 2x trefit na pravé kolo.
Co jsem si všiml, tak když prudce trhám volantem (doprava, doleva), tak slyším rup, rup, není to nic šíleného, ale slyším to.
Takže může být špatné servo těmi dvěma rány, nebo může být např. špatně utažené servo, potom, co byl venku motor?
V pondělí poprosím známého, aby se na to mrkl, ale chci se zeptat i zde....třeba jste měli něco podobného.
Díky za případné postřehy/rady
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006