Tempomat
Re: Tempomat
Můžeš si hodit tělo na druhou stranu. Řadička ti pak možná způsobí i velice příjemné pocity
- Reklama
Zdravím všechny!
Pánové - včera mi byla vyměněna spojková sada a setrvák a dnes jsem po ránu na dálnici zjistil, že mi nejde tempomat při 6 rychlostním stupni. 5, 4, 3 = OK, ale 6 ee...
Asi půjdu reklamovat, ale nejdřív bych potřeboval nějaký info, včem by mohl být problém.
Třeba to je jen nějak poblblé po odpojení baterky a odpoledne to bude OK, ale přece jen...
Díky!
Pánové - včera mi byla vyměněna spojková sada a setrvák a dnes jsem po ránu na dálnici zjistil, že mi nejde tempomat při 6 rychlostním stupni. 5, 4, 3 = OK, ale 6 ee...
Asi půjdu reklamovat, ale nejdřív bych potřeboval nějaký info, včem by mohl být problém.
Třeba to je jen nějak poblblé po odpojení baterky a odpoledne to bude OK, ale přece jen...
Díky!
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
Tak už vím proč mi občas nešel pustit...hlavně když jsem na dálnici tankuju a pak odjedu, tak na brzdu vlastně nešlapunero píše:pred zapnutím tempomatu musíš aspoň raz zošliapnuť brzdu inak ti nebude fungovať / system si musí prekontrolovať funkčnosť spínača brzdy a spojky /
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
- BikerMarius
Další záhada vyřešená
Zdravím všechny, prolezl jsem toto forum skrz na skrz a nějak nemůžu najít odpověď na můj problém. Mam GTC (2005) s motorem z16xep, koupil jsem čidlo spojky a páčku, po zapojení toho čidla a po sešlápnutí spojky mi op-com pořad hlásí (clutch switch inactive) zkoušel jsem jestli mi vede kablík do ŘJ a ano vede, je šedý a je na pinu 61, nedalo mi to tak jsem ještě zkusil zda je to ten správný a ve výsledku je propojený s čidlem. Tak nerozumím tomu proč mi teda op-com hlásí že je neaktivní. Čidlo je funkční, odzkoušeno. Poradíte mi někdo??
- vojtavojta
Mas naprogramovany tempomat v RJ???Musi se programovat v CIM-u a IPC/ECU.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zatím jsem to ještě neprogramoval, nevím zda to vůbec půjde pokud mi nějak blbne ten spojkový spínač. Přes diagnostiku to vůbec nereaguje
- vojtavojta
Myslim si ,ze pokud nebude aktivovany v RJ tak nikdy nebude fungovat.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zkusím a uvidím, každopádně dík za radu, dam vědět jak to dopadlo
Tak už mi to funguje vojtavojta měl pravdu stačilo to jen naprogramovat a už všechno funguje jak ma. Dík všem