Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování
Co se týče rozsvěcování, tak u mého GIDu až s klíčem v zapalování.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Toto nie je problém index kódu.bajky píše:Teraz displej hadze chybu-ziadna komunikacia s elektronickou klimatizaciou. V displeji je nahodeny index Standard led,index 009 01.V opcome som nasiel mozne index kody pre displej :
00403_noice
00503_ice
00801_ice
00801_noice
00901_ice
00901_noice
Je mozne ze ten index 00901_noice je index pre moj displej bez elektronickej klimatizacie?
Opel Astra J, A16XER + LPG, 2010.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, aktivácia komfortných funcií a palubných PC originálnym diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, aktivácia komfortných funcií a palubných PC originálnym diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Arwy,je to problem nahratia noveho VIN do displeja?I ked to si nemyslim. Zatial som nechal povodne VINko ale oba udaje mam(VIN,carcode).Myslis ze cesta je zmenit displej na odparovany-v stave dodavky a potom ho naparovat priamo na auto?Vratane programovania CAN BUS a index code?
Dakujem
Dakujem
Opel Astra H caravan,1.9CDTi Z19DT 88kW,M6,Cosmo black,Sport
Procházel jsem si tabulky na první stránce, ale nevyčetl jsem z nich, jestli lze použít CID s identem BN i v autě, které má snímač v palivové nádrži s lineárním odporem?
Lineární odpor pouze KS a programovat před upgrade na verzi CD83. Pak tam totiž lineární odpor nelze naprogramovat.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Díky za info. Tak to mám smůlu
Na jaký indexem mám naprogramovat BC. V autě mám code 005 ver 03. Momentálně mi ukazuje BC dojez 50km a přitom palivoměr mám na půlce. V servisním menu ukazuje 3l v nadrži. Průměrná spotřeba 5,9l.Mám GID a podle první strany bych tam měl být code 007 podle mého názorua.V nabídce indexů v OP-COM mám ale pouze:
00403_noice
00503_ice
00801_ice
00801_noice
00901_ice
00901_noice
00403_noice
00503_ice
00801_ice
00801_noice
00901_ice
00901_noice
Opel Astra H car. Z19DTH 06/2007
OP-COM
OP-COM
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
OP-COM nemá vždy všetky vhodné indexy na programovanie.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
ale asi ani tech 2, nieje všeliek, bol som u romanak ktorý mi menil displej TID za BID a mal som podobný problém tuším tech si vybral kody sám, potom som bol znovu u romanak vymenil som BID za GID a dojazd ukazoval stále nesprávne hodnoty až 200-300 km viac potom som si kupil op-com a podla tabuliek kodov čo sem zavesil romank som skusal kody. Kódy ktore tam boli dané techom mi op-com ani neponukol avšak kody zadané podla tabulky fungujú a už mi to ukazuje správne dokonca pri dojazde tuším pod 50 km sa mi zobrazí na displeji aj tankovací stojan.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, chcem sa opytat, chcel by som vymenit svoj BID za GID. Na prvej strane sa pise ze nie su zhodne, znamena to, ze GID ma vacsi ramik? Dakujem
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER