Letadlová loď - 1.7 (81kW), 2009
Re: Letadlová loď - 1.7 (81kW), 2009
Móóóóc pěkná
Ať slouží a dělá jen radost , vítej!
Ať slouží a dělá jen radost , vítej!
- Reklama
Dneska je to přesně 3 měsíce co jsme spolu.
Pár poznatků:
+ výborně drží na silnici
+ velký vnitřní prostor
+ dynamika -> z nuly na sto nic moc, ale na 3. nebo 4. rychlostní stupeň je pružné zrychlení plně dostačující
+ nevšední -> spojení značky OPEL a červené barvy dělá do jisté míry tady v okolí vyjímečnost a to se mi líbí
+ pocit klidu v autě a bezpečí
+ světla v noci opravdu svítí
+ dobrý výhled z vozu
- hlučnější motor -> nechal jsem vyčistit EGR, vyměnit olej, atd..takže už nekolísají otáčky na volnoběh, jako tomu občas bylo, ale prostě zvukový projev "motor žije"
- klakson troubí jak se mu chce a svolávačka se podle vyjádření ofiko oplu v ČB mojeho kousku netýká (o ničem neví)
- navigace je trochu zmatená, ale asi to bude uživatelem
- zadní kola umí hezky zadělat nárazník, budu muset pořešit nějaký zástěrky nebo tak
- na řazení jsem si musel zvykat, je přijemně tuhé, ale trochu "těžkopádné", prostě ta synchronizace tam není jako v autech, které jsem měl, ale tohle není sportovní auto
Celkově jsem spokojený s výběrem a přišel jsem jí na chuť
Doufám, že další tisíce kilometrů si budeme dělat navzájem jenom radost.
Pár poznatků:
+ výborně drží na silnici
+ velký vnitřní prostor
+ dynamika -> z nuly na sto nic moc, ale na 3. nebo 4. rychlostní stupeň je pružné zrychlení plně dostačující
+ nevšední -> spojení značky OPEL a červené barvy dělá do jisté míry tady v okolí vyjímečnost a to se mi líbí
+ pocit klidu v autě a bezpečí
+ světla v noci opravdu svítí
+ dobrý výhled z vozu
- hlučnější motor -> nechal jsem vyčistit EGR, vyměnit olej, atd..takže už nekolísají otáčky na volnoběh, jako tomu občas bylo, ale prostě zvukový projev "motor žije"
- klakson troubí jak se mu chce a svolávačka se podle vyjádření ofiko oplu v ČB mojeho kousku netýká (o ničem neví)
- navigace je trochu zmatená, ale asi to bude uživatelem
- zadní kola umí hezky zadělat nárazník, budu muset pořešit nějaký zástěrky nebo tak
- na řazení jsem si musel zvykat, je přijemně tuhé, ale trochu "těžkopádné", prostě ta synchronizace tam není jako v autech, které jsem měl, ale tohle není sportovní auto
Celkově jsem spokojený s výběrem a přišel jsem jí na chuť
Doufám, že další tisíce kilometrů si budeme dělat navzájem jenom radost.
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jedna technická: Jestli máš označení motoru Z17DTR, tak máš 92Kw a ne 81
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Číslo motoru je kontrolované vizuálně a je tam vážně DTR, někde jsem tady četl, že DTJ a DTR se liší jen "naprogramováním" nebo tak nějak. Mám i ofiko papíry z Holandska kde se prodalo a tam se taky píše 81kW. Čísla motoru sedí s papírama.
Volal jsem i na opel do Prahy, kde jsem nadiktoval VIN a řekli mi že je to ok, tak já nevím
tady z fóra:
Motory Z17DTR, A17DTR, Z17DTJ a A17DTJ jsou všechny identické. I ti co mají na štítku motoru Z17DTR mohou mít Z17DTJ (což na štítku nikdy není). Rozdíl je v SW řídící jednotky a velikosti intercooleru (od M.R. 2008). A stejně tak, jak je to u Z19DT a Z19DTL i Z19DTH a Z19DTJ nejdou řídící jednotky pouhým přeprogramováním (MDI, TECH2) upgradovat na vyšší výkonové verze, tak to nejde u DTJ a DTR.
Volal jsem i na opel do Prahy, kde jsem nadiktoval VIN a řekli mi že je to ok, tak já nevím
tady z fóra:
Motory Z17DTR, A17DTR, Z17DTJ a A17DTJ jsou všechny identické. I ti co mají na štítku motoru Z17DTR mohou mít Z17DTJ (což na štítku nikdy není). Rozdíl je v SW řídící jednotky a velikosti intercooleru (od M.R. 2008). A stejně tak, jak je to u Z19DT a Z19DTL i Z19DTH a Z19DTJ nejdou řídící jednotky pouhým přeprogramováním (MDI, TECH2) upgradovat na vyšší výkonové verze, tak to nejde u DTJ a DTR.
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to jo... Já myslel, že ses seknul...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
V pohodě, já z toho byl taky dost divokej, když jsem myslel, že to nesedí. Ale víc hlav víc ví..proto jsem rád za tohle forum
Tak konečně jsou tam fólie. Vypadá to luxusně a hned to auto vypadá jinak.
Bohužel už bylo šero a kvalita fotek upadá.
Bohužel už bylo šero a kvalita fotek upadá.
na té červené to vypadá velice dobře..ani to nevypadá potom moc tmavě
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Ještě černý polepy sloupků, ať to z boku nevypadá jako Dacia a bude to super!
Astra H Z16XEP
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
Dacia jo ?
Plánuju dát černou fólii na přední kapotu, protože jí mám hezky domlácenou od kamínků
Dneska mi byla vyměněná jedna žhavička co zlobila a taky homokloub na levým kole...bohužel se zjistilo, že nejen levý, ale i pravý je KO, takže za 2 týdny jedu znova. Bylo mi sděleno, že auto je jako nové, když se v tom hrabal Tak snad to tak ještě dlooooouho vydrží
Plánuju dát černou fólii na přední kapotu, protože jí mám hezky domlácenou od kamínků
Dneska mi byla vyměněná jedna žhavička co zlobila a taky homokloub na levým kole...bohužel se zjistilo, že nejen levý, ale i pravý je KO, takže za 2 týdny jedu znova. Bylo mi sděleno, že auto je jako nové, když se v tom hrabal Tak snad to tak ještě dlooooouho vydrží