Poskákaná vnitřní strana pneumatik
Re: Poskákaná vnitřní strana pneumatik
Ahoj taky jsem nedávno koupil hačko a já to mám zase na krajní straně gum jakoby pořezané
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006
- Reklama
- vojtavojta
Udelaj geometri a kontrolu tlumicu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ja jsem při výměně pneu předních objevil toto
Geo ok tlumiče ok... Na gumach najeto 35tis
- filipek013
Geometria je OK, test opotrebenia tlmicov pri IDS nema vyznam...
nakoniec to budu ozaj vadne tlmice, hoci nazory na to sa rozchadzaju...
nakoniec to budu ozaj vadne tlmice, hoci nazory na to sa rozchadzaju...
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
To sú vadné tlmiče.filipek013 píše:tak prikladam foto, nie je to az tak dobre vidiet ako som si predstavoval, no pozorne oko si vsimne na vnutornej casi pneu znacne opotrebenie. Obidve zadne gumy su vydrate rovnako.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
To vyzerá na prehustené pneu. Na aký tlak hustíš?Jocker píše:Ja jsem při výměně pneu předních objevil totoGeo ok tlumiče ok... Na gumach najeto 35tis
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zdravim. Uz niekto prisiel na to, co je s tymi pneu? Po prezuti som objavil to iste. Len na zadnej naprave. Ak by to boli tlmice, bolo by to predsa v strede behuna (tie plosky), alebo po celej sirke (moj nazor). Ak je to geometria, bolo by to vydrete po celej vnutornej strane rovnako. Ak je podhustena pneu, bolo by to na oboch stranach. Mozno odklon kolies a podhustenie dokopy. Ale vsetci urcite hustime podla toho ako predpisal vyrobca. Zeby to bolo malo? Tie pneu urcite na prednu napravu davat nebudem, vzadu sa znicia tie dobre gumy. A potom sa bude cestovat v tom hluku...
Zafira B, 1.9 CDTI (Z19DT) 74kW, 2008
Tomekk
na 99% to robia tlmiče alebo geometria. Vydratie bokov, alebo stredu pneu je následok z pravidla prehustenia alebo podhustenia. Ale zubatosť pneu robia tlmiče alebo zlá geometria. Je to aj preto len na jednej strane lebo astra má tuhú zadnú nápravu a nie viacprvkovú, pri viacprvkovej býva celý behúň zubatý. Tak nejak mi to aj vysvetloval kamoš pneuservisák. Ale vravel, že to môže byť aj vekom pneu. Ak ma klamal potom klamem aj ja
na 99% to robia tlmiče alebo geometria. Vydratie bokov, alebo stredu pneu je následok z pravidla prehustenia alebo podhustenia. Ale zubatosť pneu robia tlmiče alebo zlá geometria. Je to aj preto len na jednej strane lebo astra má tuhú zadnú nápravu a nie viacprvkovú, pri viacprvkovej býva celý behúň zubatý. Tak nejak mi to aj vysvetloval kamoš pneuservisák. Ale vravel, že to môže byť aj vekom pneu. Ak ma klamal potom klamem aj ja
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Toto sa nám stalo na ceste z Chorvátska. Popraskaný kord v pneu, takže vyhazov. Tak ma napadlo, či tie plôšky nie sú začiatok praskania výstuže pneu. Aj ja som ich tam objavil.
Zafira B, 1.9 CDTI (Z19DT) 74kW, 2008