Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
Me se styl ala americky policejni vuz libi Pac jsem jeste zadny poklice origo 15" nesehnal
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No jo, asi je to teď nedostatkový zboží. Já teda poklicím moc neholduju, protože v okamžiku, kdy je na kolo dáš, tak vynikne, jak je ten disk malej. Nicméně časem je tam asi taky plácnu
Taky se mi ty zimní zdají malé, pneu jak balóny a to jsem šel jen ze 17" na 16". Teď moje astřiště vypadá skoro jak tvoje na avataru (teda až na ty lakované lišty)
Vypadá to na skvělou koupi,moc pěkný kombajnek a ta výbavička-super,je to jiný povoz o proti G že.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Dik Saso, no trosku je tam znat ten rozdil 7 let kolik mam ty 2 auta od sebe
A jak jsem nikdy taky nechtel xenony tak ted uz zase nikdy auto bez nich, sviti to uplne luxusne a co se motoru tyce v gecku mam 101koni a tady 125 tak to je take znatelne kor kdyz je kroutak asi o 50 vyssi
A jak jsem nikdy taky nechtel xenony tak ted uz zase nikdy auto bez nich, sviti to uplne luxusne a co se motoru tyce v gecku mam 101koni a tady 125 tak to je take znatelne kor kdyz je kroutak asi o 50 vyssi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Xenony rulezz Navíc na Hčku svítí opravdu luxusně a nemusíš řešit otázky typu "O žárovkách, aneb jak svítit lépe."
Jojo jsou super, pred tydnem jsem pustil mlhovky jak byly ty 2 snezny dny a skoro jako by nesvitily, takze asi az bude hodne husta mlha.
Mlhovky mají svítit jakoby pod mlhu, takže když jen sněží moc nepomůžou. Ale aspoň osvítí víc prostor těsně před autem po stranách.
Tak neco malo news Jezisek byl u nas uz dneska
Folie
Vana do kufru
Tmavé boční blikače hella
OPC volant
Folie
Vana do kufru
Tmavé boční blikače hella
OPC volant
No caravánek vypadá moc suprově!!! a ten volant je bomba!