Instalace EPC
Re: Instalace EPC
no vím..stáhl jsem to,nainstaloval,ale nerozeběhl možná někdo z vás bude víc šikovnější
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
- vojtavojta
Na G-ovem foru nejaky jackdaws pise:tak prave som odskusal Opel EPC 4 3.2013 funguje ok, naslo uz aj 2013 rocniky ....Zkuste,kdo se v tom vyznate,zeptat jak to rozjel.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
když počkáš tak hodinu hodím sem jestli se mi to podařilo..je možné že jsem udělal někde nějakou chybu a nevšiml jsem si toho..znova to zkouším. Ale myslím že pro naše G a H astry je 2013 k ničemu. Ale uvidíme. Vydrž Vojto
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Tak se mi podařilo po 4 hodinách nainstalovat opel EPC 4.2013.
Problém při mém prvním pokusu bylo to že sjem si špatně přeložil překlad z jiného jazyka a udělal jsem chybu v příkazovém řádku proto mi to nešlo
Další změna je v tom že se tam nezadává adresa URL tak jako ve verzi 2012 ale dává se tam jméno PC a adresa takže se každá adresa liší.
Teď budu chvíli testovat a testovat..
CO jsem zatím tak zjistil tak je to stejný akorát že jsou tam navíc Adam,Mokka,Cascada jinak je to to samé podle mě.
Problém při mém prvním pokusu bylo to že sjem si špatně přeložil překlad z jiného jazyka a udělal jsem chybu v příkazovém řádku proto mi to nešlo
Další změna je v tom že se tam nezadává adresa URL tak jako ve verzi 2012 ale dává se tam jméno PC a adresa takže se každá adresa liší.
Teď budu chvíli testovat a testovat..
CO jsem zatím tak zjistil tak je to stejný akorát že jsou tam navíc Adam,Mokka,Cascada jinak je to to samé podle mě.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Kedze sa nezadava do prehliadaca adresa, ale meno PC, neda sa tu nastavit proxy adresa natvrdo.
Nainstalovane to mam, ale vypisuje mi chybu "HTTP Status 500", bude pravdepodobne nieco s javou. Prikazy po nainstalovani do prikazoveho riadku som zadal podla navodu (spustacim *.bat suborom), nasledne restartoval PC.
Tebe to slo bez problemu na prvy krat?
Obsah *.bat spustacieho suboru:
SET PATH = "C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\jre1.6.0_02\bin";% PATH%
cd "C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\Configurator"
"C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\jre1.6.0_02\bin\java.exe" -jar Configurator.jar
Nainstalovane to mam, ale vypisuje mi chybu "HTTP Status 500", bude pravdepodobne nieco s javou. Prikazy po nainstalovani do prikazoveho riadku som zadal podla navodu (spustacim *.bat suborom), nasledne restartoval PC.
Tebe to slo bez problemu na prvy krat?
Obsah *.bat spustacieho suboru:
SET PATH = "C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\jre1.6.0_02\bin";% PATH%
cd "C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\Configurator"
"C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\jre1.6.0_02\bin\java.exe" -jar Configurator.jar
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
ano šlo mi to hned napoprvé a ani jsem nedával restart počítače. Jestli to jde udělat na tvrdo na tu adresu jak jsi psal to nevím nikdy jsem to nezkoušel a zkoušet nebudu. Zadal jsem tam adresu co na mě vyskočila když jsem dal nabídka start/všechny programy/opel vauxhall EPC/showURL a tu adresu co tam na mě vyběhla jsem použil a šlo mi to bez problémů. Otevírá se to samozřejmě v IE. Ostatní prohlížeče dělají neplechu.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tak si mal stasticko Mne sa zatial nedari.... A robil som to presne na vlas, bez chyby podla postupov. Registre windowsu precistene, stara verzia plne odinstalovana...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Máš "jednoduchý" názov PC? (bez interpunkcie a pod.)
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
palo-TOSHIBA
Tak v tom zrejme problém nebude Potom neviem poradiť. Chcel by som to skúsiť nahodiť na viac kompov a rôzne systémy. Možno na niečo prídem, ale potrebujem na to čas, až to niekto nevyrieši skôr.