Displej
Re: Displej
Oton
To je fakt, taky bych to vydržela dlouho. Ale to já v jakýkoliv dílně, když mi známej spravuje auto, tak sem šťastná, když přijedu a ještě to nemaj úplně hotový a já se jim můžu koukat pod ruce, oni to asi rádi nemaj, ale mě se to líbí, co bych dala za to to taky umět...
To je fakt, taky bych to vydržela dlouho. Ale to já v jakýkoliv dílně, když mi známej spravuje auto, tak sem šťastná, když přijedu a ještě to nemaj úplně hotový a já se jim můžu koukat pod ruce, oni to asi rádi nemaj, ale mě se to líbí, co bych dala za to to taky umět...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Oton - ostudo, Ty jsi to ještě nenafotil??
Tereza - kdyby jsi se lépe učila.. , a kde jsou Tvé fotky Astřičky??
Tereza - kdyby jsi se lépe učila.. , a kde jsou Tvé fotky Astřičky??
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není čas a když je, tak na to zapomenu!
4 Tereza:
Přesně tak !Kde jsou fotky!
4 Tereza:
Přesně tak !Kde jsou fotky!
No kdybych se líp učila...to už by snad ani nešlo . Jen studuju špatnej obor no.Pepino_GH píše: Tereza - kdyby jsi se lépe učila.. , a kde jsou Tvé fotky Astřičky??
Jejda, fotky Astřičky nejsou, nemám moc času, ráno odjíždim za tmy a vracim se domu za tmy, tak je těžký chytit denní světlo na focení. Ono jí to stejně moc nesluší, zatim, ale tak pak aspon časem uvidíte, jak sem holku vylepšila. Dneska sem i čas měla (byla sem doma nemocná), ale místo toho abych ležela sem celý odpoledně histericky objížděla Prahu a hledala svý papíry od auta, který sem o víkendu pravděpodobně vytratila někde na parkovišti na druhym konci Prahy, byla sem skoro všude....a večer sem je našla založený v indexu, kterej sem si s sebou brala jako potvrzení o studiu na výstavu a vyndala z kabelky...ach jo, hlavně, že se našly .
Tak dej svoji fotku kdyz nemas auta, moc slecen tady neni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nebo dám svoji fotku s autem, jo?milosh píše:Tak dej svoji fotku kdyz nemas auta, moc slecen tady neni
muze byt, tema majitele s autama by taky mohl nekdo zalozit at je videt jaky tady jsme vsichni fesaci a fesandy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ne, na mě nic zas tak zajímavýho neni....ale na focení autíčka se vrhnu určitě, až bude světlo, což bude nejdřív tak ve středu. Jen je to auto děsivě špinavý, ale mej to, když pořád prší!
tak me tak napadlo zda to nemuze byt tim ze je zima a ze se display po nejakym case uvede do provozu-nebo ze by to byla blbost???
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW
Bubu
To se mi nějak nezdá...spíš jestli tam třeba nejsou špatný kontakty, já nevim. Když sem to viděla rozebraný, tak je to tam takový titěrný...
To se mi nějak nezdá...spíš jestli tam třeba nejsou špatný kontakty, já nevim. Když sem to viděla rozebraný, tak je to tam takový titěrný...