Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes som si podľa x-fathera Op-comom aktivoval check control v displey, takže aj keď nemám čidlá v nadržke ostrekovača a chladiacej kvapaliny žiarovky to stráži v pohode. /spokojnosť/ x-father diky za radu a nápad.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
tý jo takže jste to dovedli do zdárného konce je tu někdo z Prahy či středních čech kdo by to mohl prosím doprogramovat, s žarovkami mám poslední 3-4 roku celkem kříž. dikynero píše:Dnes som si podľa x-fathera Op-comom aktivoval check control v displey, takže aj keď nemám čidlá v nadržke ostrekovača a chladiacej kvapaliny žiarovky to stráži v pohode. /spokojnosť/ x-father diky za radu a nápad.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Zitra v poledne bych si mel jet pro Jecko v kombiku 1.4 turbo 103 kW na pujceni do soboty. Prodejce Opelu u nas na severu nejdriv ze ne ne ne to nejde pujcit a najednou o 10 km dal u toho sameho uz to jde. Tak jsem moooc zvedavy jak to pojede a co tomu rekne rodina Hacko necham v autosalonu, tak doufam ze mi jeste v sobotu chytne Pak se pokusim napsat pro ty, kteri premysli nad vymenou auta jako ja kratky report. Snad udelam i par fotek a zkusim i naky to videjko
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zrovna jsem si tak trochu taky rikal ze dalsi auto ktere bych si chtel koupit a celkem by se mi zamlouvalo by byla astra J gtc prave s timto motorem 1.4turbo 103kw
Opel Astra OPC
Jardo urcite se stav jak jsme se bavili HD kameru mam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl na polygonu v Ostravě, na školu bezpečné jízdy. Nestejný povrch, krizové brždění, průjezd zatáčky s nestejným povrchem, kontrolované smyky, krizové situace, vyhýbací manévry. No teda, to byl můj nejlepší zážitek. A řeknu vám, že Zafira asi obstála ze všech aut, co nás tam bylo tak 20-25, nejlépe. ne proto, že jsem Oplaři, byly tam Fabie, Octavie, Peugeot 306, Golf III i V, a Opel jen můj. Při prvním úkolu jsem měl trošku strach, tak jsem jel jen 30km/h, tak jak se mělo. Když to auto nic nedělalo, prostě se ani nehnulo, pak při 50 už bylo cítit že má namále, dovolil a hlavně jsem to rád zkoušel, přidal si vždycky +5km/h k tomu, kolik jsme měli jet. Všichni měli u sebe v autě vysílačku, takže slyšeli instruktora, co kdo dělá blbě a kdo dobře, co má a nemá dělat. No fantastické. Při nějakém vyhýbání překážek se Zafira ani nehnula od stopy, kterou jsem jel. Při krizových fakt pomáhalo ESP, nebo co to tam máme, jako že ABS a ty další systémy luxusní. Měl bych mít nějaké videjka, kámoš tam by s fábií a točil mně, tak jsem zvědav. Co se mi líbilo, tak jako jediného, si mně zastavil instruktor a říká, ty jo super auto, (nevím, to tam ještě neměli Opel? ), tak mi říkal že je vidět, že to sedí jak přibité, musel jsem fakt hodně co dělat, aby se to dostalo do přetáčivého smyku, nedotáčivé vůbec, ale to asi tou elektronikou, protože to furt cvakalo, škubalo, blikalo... Pak mi koukal i na gumy a že to stojí na fleku, (to mám přední kotouče totálně KO na výměnu, je tam už drážka jako prase), no a když jsem zmínil to blikání, tak mu říkám, (protože od do vysílačky: "všimli jste si toho Opla?" "Tady jste viděli, že řidič opravdu šlápl brzdu na podlahu, že se mu rozblikaly světla". Tak mu říkám, ale to asi jen zvenku, protože mi uvnitř blinkry ani neblikly. A on že blinkry blikaj na škodovce, že mi blikaly všechny tři brzdová světla. Tak to je pecka, věděl jsem že je tam varovné světlo při kritickém brzdění, ale myslel jsem že blikají blinkry. To by mělo být na tom videu vidět. Jsem zvědavý. No nejlepší byly smyky a taky průjezd zatáčkou, kde stříkala voda, buď před vámi uprostřed - to jsme měli zastavit, nebo vlevo - vyhnout vpravo a naopak. Nikdy nevíte kdy kde se co spustí. To je paráda. Musím říct, že ta Zafira sedí a brzdí naprosto fantasticky. Nikdy jsem do toho vodního sloupce nenarazil a při vyhnutí překážce auto zase zacvakalo, ale krásně drželo směr a i když to bylo pod plynem, tak to dělá divy. Já jsem z dneška naprosto unesený, jak si koupím OPC, tak tam jdu znova, protože je to fakt pecka. To by mělo být normálně povinné v autoškole. Nemám pro to slov. Dneska jsem si Zafiru strašně oblíbil a nebýt těch problémů, tak se jí nezbavuji. jsem rád že manželka schválila, že si jí koupíme znovu. Fakt paráda. Oktávky - a to tam s nimi byli i chlapi i holka, to úplně projeli. Nejhůř na tom byla ta stará 306, ta nemá žádnou elektroniku, pak Golf II, ale tam seděl nějaký mlaďoch s jednou rukou na volantu a kšiltovkou, fabie taky moc nezabodovaly a pak některé měly blbý brzdy, protože šly hned do strany. Dneska jsem si prostě naplno užil auto, zkusil si tam kde se to může a pod velením někoho, kdo umí naučit jak to zvládat, jak se auto chová v krizových situacích a kdybych to nezkusil, nevěřím, že tohle se tak šíleně drží silnice. Já mám řidičák dlouho, 12 let jezdím jenom busem, jsem opatrný a stále mám na mysli, že auto je zbraň a mám respekt, ale tohle jsem potřeboval. Vyblbnout se někde, kde se to může, co může, ba musí! Fakt bestovní zážitek!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- BikerMarius
Nevím jak veliký je rozdíl mezi Zafirou a Astrou ale na sněhu jezdí parádně a ESP dělá přesně co má. Teda záleží hodně na gumách ale i traction control funguje oproti fobiii dobře a nechcípne motor jen ubere až se auto chytne. To blikání brzdových světel myslím souvisí s ABS jak je aktivní tak blikají. Poprvé jsem myslel že je to nějaký error
Co takhle to objednat jako hromadnou akci jako srazík?
Ja byl uz 2x na skolesmyku, urcite to je dobre ale chtelo by to kazdy rok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet