Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Tak jsem to spočítal po dotamkování plné a vyšel mi výsledek 7.47l/100km, což je o 0,37 více, než udával BC. I tak si myslím, že ta odchylka zase není až tak moc velká, neboť jsem počítal s větší.
Uvidím, co ukáže další provoz....
Uvidím, co ukáže další provoz....
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
- Reklama
tak akoze 110kw a v Zafire za 7,5 nie je az taky hrozny vysledok...
neviem kolko si predstavujete ze tak velke a tazke auto by malo mat?(hlavne napr ak jazdi hodne dialnice cez 130km/h)
velmi zalezi na style jazdy a ak to nesetri ale ide,tak je to prijatelny vysledok
neviem kolko si predstavujete ze tak velke a tazke auto by malo mat?(hlavne napr ak jazdi hodne dialnice cez 130km/h)
velmi zalezi na style jazdy a ak to nesetri ale ide,tak je to prijatelny vysledok
Astra H, 1.7 CDTi
No asi by to chtelo psat motor + model auta k ty spotrebe, klido si to muzete dat do podpisu pak je jasny k cemu se to cislo vztahuje
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
zeny niekedy nemusia mat ani "tazsiu nohu" ale staci im zla technika
prikladom je moja sestra ktora jazdi pomalsie ako ja,zato ma vsak aj vyssiu spotrebu
prikladom je moja sestra ktora jazdi pomalsie ako ja,zato ma vsak aj vyssiu spotrebu
Astra H, 1.7 CDTi
Vladdo,
myslíš, že ženský maj nějakej dar jezdit s vyšší spotřebou? To nevim, jak se to dělá..
myslíš, že ženský maj nějakej dar jezdit s vyšší spotřebou? To nevim, jak se to dělá..
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
keby som to vedel, tak by som mal konecne ten vytuzeny oobor v ktorom budem podnikat
samozrejme nechcem pausalizovat,len proste ked nahodou menim so sestrou auto,a idem po nej,tak mi zakazdym palubny pocitac zacne navysovat dojazd.Co neznamena nic ine ako znizenie priemernej spotreby
a je jedno v akom rezime,ci mesto,ci mimo.Moja sestra vie ako sponzorovat benzinky !
samozrejme nechcem pausalizovat,len proste ked nahodou menim so sestrou auto,a idem po nej,tak mi zakazdym palubny pocitac zacne navysovat dojazd.Co neznamena nic ine ako znizenie priemernej spotreby
a je jedno v akom rezime,ci mesto,ci mimo.Moja sestra vie ako sponzorovat benzinky !
Astra H, 1.7 CDTi
Vladdo,
sestra má asi talent. Já to nemůžu s nikym porovnávat, se svym autem jezdim jen já, ale občas si pučuju cizí a tam se držim stejně jako majitel, tak asi ten dar nemám .
sestra má asi talent. Já to nemůžu s nikym porovnávat, se svym autem jezdim jen já, ale občas si pučuju cizí a tam se držim stejně jako majitel, tak asi ten dar nemám .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
nuž
aj toto je dôkaz toho ze nie kazda zena je rovnako talentovana
aj toto je dôkaz toho ze nie kazda zena je rovnako talentovana
Astra H, 1.7 CDTi
JAromire, tak to je ok, ja myslel ze to mas kombinovanou to by fakt bylo dost ale zase mas 150koni ta kto nemuze jezdit za 4litry jako 1.7 mimo mesto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
I já to tak beru.... u našich miláčků je to vždy něco za něco.....milosh píše:JAromire, tak to je ok, ja myslel ze to mas kombinovanou to by fakt bylo dost ale zase mas 150koni ta kto nemuze jezdit za 4litry jako 1.7 mimo mesto
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....