Nazdar hoši, nemá někdo zkušenost s půjčením auta ve Španělsku - Alicante??
Nerozumím co s platební kartou na jméno, to si peníze stáhnou /asi jistinu za auto/ nebo ??
Díky
Půjčení auta - Alicante
Půjčení auta - Alicante
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
- Reklama
Re: Půjčení auta - Alicante
nemam skusenosti s autami,ale ked som robil recepcneho v zahranici,robieval som preautorizaciu plat. karty.cize presne ako pises,stiahnu si urcitu sumu a tu drzia az do vratenia auta,preto aj to meno.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
A taky ti sthnout částku z karty, když způsobíš nějaký dopravní přestupek dodatečně (zaznamenaný třeba na kameře)
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Díky hoši za info, a co kdybych měl peníze na ruce, to nejde dát takovou zálohu?
A ještě ke kartě, jak stáhnou, je tam snad -pin- , to si snad stáhnu já
A ještě ke kartě, jak stáhnou, je tam snad -pin- , to si snad stáhnu já
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
mozno aj tak sa daa...ale urcite maju standard cez kartu..
a ano ten terminal ti to ztiahne aj bez pin cisla....robil som to bezne chudaci ani nevedeli dakedy
a ano ten terminal ti to ztiahne aj bez pin cisla....robil som to bezne chudaci ani nevedeli dakedy
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007