Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
NA foru www.astra-g.cz se da najit mnoho informaci, spotreba 1.8 zafiry je 7-8L.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
těch zafir 1.8 není moc..a když je tak se s ní dá jezdit se slušnou spotřebou jako s každým autem,záleží na noze
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Nějaké ty Zafiry 1.8 jsem našel. Tahle je pěkná a máme ji přímo tady v Olomouci...
http://www.tipcars.com/opel-zafira/18i- ... 34325.html
http://www.tipcars.com/opel-zafira/18i- ... 34325.html
Dneska sem se konecne svezl Jeckem 1.4 turbo 103kW. Kamos ho koupil, tak sme se konecne dohonili Interier oproti Hacku je fakt o nekolik levelu jinde, podvozek je taky lepsi, auto je hlavne pri vyssich rychlostech tissi ........ no hlavne me nejvic zajimal motor. Jednicka je dost kratka a takze teprve az od dvojky se da motor zajimave vytacet. Jak uz bylo v testech o motoru psano, opravdu je takovy zatahem dost nevyrazny Ale i presto jede pekne a po chvili sprintovani je na tachometru 160 kilaku v hodine! Pri 2000 ot./min. ukazuje tachometr cca 100 km/h. Sesty rychlostni stupen je opravdu spise na dalnicni presuny. Trosku auto rozjet prave na sestku chce chvili strpeni. Spotrebu jsem nestihl zmerit jak sem zkousel motoru slapat na krk, ale i pres to po cca 30 km mezimesto - dalnice ukazal pocitac 8,5 litru, coz se mi libilo Absolutne jsem nepochopil system tempomatu, ktery se nastavuje ovladacem na leve strave volantu. Zlaty ovladani u Hacka No kazdopadne i pri poklidne jizde me to jaksi nutilo furt s autem letet nepredpisove, cili ........ snad radsi v budoucnu zustat z 77 kilowat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Stejně si myslím, že v zatáčkách bude Háčko rychlejší. Jéčko je těžké a ta hmota tam bude zavazet
- BikerMarius
104kw to je pěkný na 1,4. Dají se najít váhy Jéček?
Třeba VW umí z 1.4 až 132 kW. Turbo + kompresor.
Co jsem našel na auto.cz v testech. Pohotovostní hmotnost:
Astra ST 1.4 T - 1500 Kg
Astra hatch 1.4 T - 1400 Kg
Astra hatch 1.6 T - 1415 Kg
Teď pro porovnání:
Astra H GTC 1.6 T - 1335 Kg
Astra J GTC 1.6 T - 1471 Kg
Co jsem našel na auto.cz v testech. Pohotovostní hmotnost:
Astra ST 1.4 T - 1500 Kg
Astra hatch 1.4 T - 1400 Kg
Astra hatch 1.6 T - 1415 Kg
Teď pro porovnání:
Astra H GTC 1.6 T - 1335 Kg
Astra J GTC 1.6 T - 1471 Kg
- BikerMarius
supr dík práve že jsem četl jak je J těžké
teď jsem našel Opel Astra J Sports Tourer Excellence 1.7 CDTI 130HP váží 1550kg to je o víc jak sto kilo nahoru oproti H Taková váha to už se pozná.
teď jsem našel Opel Astra J Sports Tourer Excellence 1.7 CDTI 130HP váží 1550kg to je o víc jak sto kilo nahoru oproti H Taková váha to už se pozná.
No jo no, skoda ty vahy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius