Nesviti me zadni leve zadni svetlo.
Nesviti me zadni leve zadni svetlo.
Konkretne znicehoznic naraz prestalo svitit leve zadni koncove a brzdove sbetlo. Zarovky jsou OK. Ma to mit nekde vlastni pojistku?
- Reklama
Re: Nesviti me zadni leve zadni svetlo.
Aj ja už som mal takýto problém. Mal som zaoxidované kontakty na svetle. Check control vypísoval, že mi nesvietia žiarovky, ale svietili a po nejakom čase prestali svietiť všetky žiarovky na pravom zadnom svetle. Skús pozrieť tie kontakty a poprípade tam strieknuť sprej na kontakty.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Když to světlo vyndáš, tak je tam nacvaklá deska s kontaktama - zkus mrknout na ní jak píše pepcco.
Aj mne svetlo vypadávalo..no po čase sa rozsvietili aj brzdové a aj koncové ĽZ svetlo
Mě pro změnu zadní pravá zpátečka jen rozsvítí, začne blikat a zhasne, nějakej skrat. Jenže je tam tištěnej spoj a s tim nevim co se dělá, tak seženu někde novou tu desku, prý stojí u Opla 500,-
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
to bych spíš viděl na špatnej spínač na převodovce nebo kabel k němu
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No koukal sem tam samozrejme a kontakty vypadaji OK. Je to 2 roky stare auto. Pripojil sem si tam samotnou desku se zarovkama zeb zbytku svetla a zkousel vsim moznym zahybat, ale nic.corsaczek píše:Když to světlo vyndáš, tak je tam nacvaklá deska s kontaktama - zkus mrknout na ní jak píše pepcco.
Ahoj ako si nakoniec vyriesil problem stym svetlom? Ja mam teraz tiez taky isty problem.prave brzdove a obrysove svetlo mi nesvieti.odpis cim skor prosim
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
Já měl před rokem banální problém, nesvítily mi brzdový světla, pouze vrchní 3 brzdový, chvíli pravý problikávalo. Chuck control mi vyhazoval problém na levém světle. Problém se mi objevil krátce po výměně spálené žárovky za zcela novou. Po výměně této nové žárovky za jinou bylo po problému. Asi byla žárovka vadná a dělala skrat. Zkuste dát jinou žárovku.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Ahojte. Mám následovný problém.
Na displeji mi CHECK-CONTROL hlási že nesvieti obrysové a brzdové svetlo na pravej strane vzadu.
Ide vlastne iba smerovka. žiarovka vo vnútri bola trochu odymená tak som ju vymenil za rovnaký typ.
Všetky žiarovky som vymenil za nové a chyba stále pretrváva.kontakty sú v poriadku žiadna oxidácia.káble niesu nikde seknuté, poistka je v poriadku.
21.7.13 sa chystáme na dovolenku tak by som bol rád ak by som to vyriesil za vašej pomoci.
Prosím o rady už neviem čo stým
Na displeji mi CHECK-CONTROL hlási že nesvieti obrysové a brzdové svetlo na pravej strane vzadu.
Ide vlastne iba smerovka. žiarovka vo vnútri bola trochu odymená tak som ju vymenil za rovnaký typ.
Všetky žiarovky som vymenil za nové a chyba stále pretrváva.kontakty sú v poriadku žiadna oxidácia.káble niesu nikde seknuté, poistka je v poriadku.
21.7.13 sa chystáme na dovolenku tak by som bol rád ak by som to vyriesil za vašej pomoci.
Prosím o rady už neviem čo stým
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport