Dneska jsem se toulal s autobusem tam kde obvykle jezdí jen babky na kole Měli jsem nehodu na přejezdu, kde jsem zrovna jezdil, takže od 6 od rána až do konce směny a odpolední pokračoval, jsem jezdil objízdnou trasou. Fajně jsem si zajezdil. Mám rád nečekané a příjemné změny, navíc jízdní doba odpovídala i objížďce, byť byla o 3km delší na kolo, takže jsem jezdil hezky langsám bez zpoždění. 8)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Radoš92 píše:Dneska jsem se toulal s autobusem tam kde obvykle jezdí jen babky na kole Měli jsem nehodu na přejezdu, kde jsem zrovna jezdil, takže od 6 od rána až do konce směny a odpolední pokračoval, jsem jezdil objízdnou trasou. Fajně jsem si zajezdil. Mám rád nečekané a příjemné změny, navíc jízdní doba odpovídala i objížďce, byť byla o 3km delší na kolo, takže jsem jezdil hezky langsám bez zpoždění. 8)
Pred chvilkou jsem se vratil z Francie. Zpatecni cesta 1550km za cca 17 hodin. Auto plne nalozene i se stresnim boxem + 4 lidi + klima s prumernou spotrebou 6l/100km. Celkove najeto pres dovolenou 3600km.
Pepajz píše:Pred chvilkou jsem se vratil z Francie. Zpatecni cesta 1550km za cca 17 hodin. Auto plne nalozene i se stresnim boxem + 4 lidi + klima s prumernou spotrebou 6l/100km. Celkove najeto pres dovolenou 3600km.