Automaticke zamknuti vozidla po rozjezdu
Re: Automaticke zamknuti vozidla po rozjezdu
me to funguje
- Reklama
a čo navod nam nepovieš
prave ze mi to funguje tim ze tak 10s podrzim tlacitko zamykani dveri... ted si nejsem jist jak presne dlouho...
Me nefunguje. Astra caravan enjoy a paket enjoy+. Zkousel sem drzet hodne dlouho a to pri nastartovanem motoru i vypnutem a nic.
Funkce zamknutí vozidla po rozjezdu musí být naprogramována v REC (zadní el. centrum). Většinou ale tato funce naprogramovat nejde, protože ji REC nepodporuje a parametr je fixní (nedostupné). REC které tuto funkci podporují, mají parametr funkce zamknutí vozidla po rozjezdu aktivní, nebo neaktivní. Z toho vyplývá, že to bude fungovat jen tam, kde je to naprogramováno a parametr funkce je aktivní. Zatím jsem ale nepřišel na to, podle čeho jednoduše identifikovat kdy REC tuto funkci umí a kdy ne (diagnostikou TECH 2 to samozřejmě zjist lze a to přečtením konfigurace REC).
Pozn.: novější Astry nemusí mít REC (2007-) mají místo něj pouze relátka.
Pozn.: novější Astry nemusí mít REC (2007-) mají místo něj pouze relátka.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- roman.schmidt
Ahoj,
sice stary prispevok ale podelim sa aj ja. Ked som kupoval novu astru,tuto funkciu som nemal, iba manualne. Jeden chalan mi to naprogramoval cez OPCOM a facha. Takze to ide iba naprogramovanim.
sice stary prispevok ale podelim sa aj ja. Ked som kupoval novu astru,tuto funkciu som nemal, iba manualne. Jeden chalan mi to naprogramoval cez OPCOM a facha. Takze to ide iba naprogramovanim.
Opel Astra III Caravan, A16XER mit LPG
Ja to zkousel pres op-com a taky nejde mam astru h combi 2006
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podrž tlačítko na panelu při nastartovaném motoru na dobu delší než 5 vteřin.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Muzu se zeptat jak to funguje?? je to tak ze kdyz zastavim tak se to odemkne nebo se to odemkne az kdyz vemu zevnitr za kliku??
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Sam sis odpovedel, odemknes klasicky klikou zevnitr, samo se to neodemkne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet