Mapy Opel CD70/DVD90 Map CD/DVD Version 2014/2015
Re: Mapy Opel CD70/DVD90 Map CD/DVD Version 2012/2013
http://sharerapid.cz/slozka/61316/astra-h-forum/
Europackage - VDO Dayton non C-IQ CD-Pack v.2013/2014
vsechny mapy pro CD70/chodi i na DVD90 rozdelene po regionech 2013-14 celkem 11 CD, 3% na opravu dat heslo pres sz...
Jen info, stahovat muzou "pouze" registrovany uzivatele...myslim ze sharerapid je jeden z nejlevnejsich 1den/10 kc....na servery typu ulozto to davat nechci a nebudu, premiovy ucet na uploaded.to stoji 100EUR a tak prosim dal nesirit na jine servery
V pripade zajmu muzu poskytnout i obrazek pro potisk
Europackage - VDO Dayton non C-IQ CD-Pack v.2013/2014
vsechny mapy pro CD70/chodi i na DVD90 rozdelene po regionech 2013-14 celkem 11 CD, 3% na opravu dat heslo pres sz...
Jen info, stahovat muzou "pouze" registrovany uzivatele...myslim ze sharerapid je jeden z nejlevnejsich 1den/10 kc....na servery typu ulozto to davat nechci a nebudu, premiovy ucet na uploaded.to stoji 100EUR a tak prosim dal nesirit na jine servery
V pripade zajmu muzu poskytnout i obrazek pro potisk
Naposledy upravil(a) falconik dne 30 čer 2013, 21:57, celkem upraveno 1 x.
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- Reklama
Re: Mapy Opel CD70/DVD90 Map CD/DVD Version 2013/2014
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak som pogooglil po gpsundegraound a nasiel som tieto nove cd 2013 - 2014:
http://gpsunderground.com/forum/vdo-day ... dvd90.html
Takze by sa mali dat ztiahnut a fungovat, ale netestoval som ich este. Potaham a uvidim ci su dobre.
http://gpsunderground.com/forum/vdo-day ... dvd90.html
Takze by sa mali dat ztiahnut a fungovat, ale netestoval som ich este. Potaham a uvidim ci su dobre.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI 120PS, Z19DTH (2005)
Zdravím - chtěl bych se jen zeptat, je možné pro CD70 nějak zvolit, jaké země chci mít na CD? Teď jsme cestovali do Chorvatska a Rakousko na Eastern Europe není, takže navigace to z CZ vedla přes Slovensko - v Rakousku ani silnička - a od Slovinska zas OK. Není na to nějaké chytré řešení? Respektive jak to udělat, když cestuju přes více cédéček?:)
urzam
Nevim proc by nemely....funguji a uz jezdi v obou autech...
fenca007
neresitelne....bohuzel tohle nejde nijak udelat, musel bys planovat vzdy na hranice statu kam mas pokryti podle cd a pak naplanovat dalsi trasu opet podle aktualniho cd...
fenca007
neresitelne....bohuzel tohle nejde nijak udelat, musel bys planovat vzdy na hranice statu kam mas pokryti podle cd a pak naplanovat dalsi trasu opet podle aktualniho cd...
Nenapisal som, ze nefunguju, len ze som ich netestovalfalconik píše:urzam
Tak aspon viem, ze idu dobre, uz som si ich dal tahat postupne. Na dovolenke sa zidu.
A na natrasovanie dlhej trasy po dialnici napriklad, by mohlo pomoct CD Major Roads of Europe, kde dialnice budu, len lokalne cesty nie.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI 120PS, Z19DTH (2005)
urzam
JJ mas recht na hlavni trasy se daj pouzit major roads of europe....a pak uz jen lokalne pouzit spravne cd na navi do cile...
JJ mas recht na hlavni trasy se daj pouzit major roads of europe....a pak uz jen lokalne pouzit spravne cd na navi do cile...
Hmm, tak to tedy není moc chytré
Ale zase jak casto kdo jezdite mimo republiku a nuti vas to ty cd prehazovat? me staci CR a max nemecko a to si 2x rocne v mechanice prehodim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No třeba cesta do Itálie je pěknej mariáš s cédéčkama . Ale pravda, jednou za rok