Prosim poradte,
mam Vauxhall astra life 1.3cdti estate (rok 2007), ceský ekvivalent opel astra H caravan. Potrebuju vymenit prední světla z pravostraneho rizeni na levostrane rizeni. Chci koupit nejake pouzite. Na co si mam dat pozor, nebo co potrebuju vedet aby to byl stejný typ. Diky Libor
Kompletni výměna předních světel
- Reklama
Re: Kompletni výměna předních světel
V manuálu je, že se to dá seřídit v servise. A pokud máš AFL xenony, tak tam se to dá pomocí páček u volantu. Jinak facelift by měly byt stejný, jako předfacelift. Jsou jiný jenom barevně. A dával bych si pozor na mech. poškození úchytů a celkově toho světla.
Možná se pletu, ale AHL i AFL světlomet jsem viděl rozebraný a tvar světla, kdy napravo to svítí víc nahoru je daný tvarem clonky před čočkou a nic s tím žádná "konverze" neudělá. Není tam žádný mechanismus, který by dokázal clonku otočit. AFL možná udělají to, že nebudou svítit tolik na domělou vnější stranu a sklopí se víc dolů, ale neřekl bych, že to bude jako bys měl pravostrané řízení.
Možná by šlo po rozebrání clonku otočit, což by vyřešilo AHL. U AFL + se možná dá strana programovat. Ale asi to tak jednoduché nebude, protože jsou jiné PN pro světla na astry s levostranným řízením.
U halogenu to asi bude dané tvarem paraboly, protože tam u potkávaček žádná clonka není ne?
Kazdopadne napis co tam mas vlastne ted.
Možná by šlo po rozebrání clonku otočit, což by vyřešilo AHL. U AFL + se možná dá strana programovat. Ale asi to tak jednoduché nebude, protože jsou jiné PN pro světla na astry s levostranným řízením.
U halogenu to asi bude dané tvarem paraboly, protože tam u potkávaček žádná clonka není ne?
Kazdopadne napis co tam mas vlastne ted.
Ahoj, mám pěkný pár evropských originálních žárovkových použitých světel na háčko. Celostříbrné provedení i s žárovkami. Pokud by jsi je chtěl, napiš mi email, pošlu Ti detailní fotky a domluvíme se na rozumné ceně. Nakonec jsem světla nepoužil, sehnal jsem xenony.Spl píše:Prosim poradte,
mam Vauxhall astra life 1.3cdti estate (rok 2007), ceský ekvivalent opel astra H caravan. Potrebuju vymenit prední světla z pravostraneho rizeni na levostrane rizeni. Chci koupit nejake pouzite...............