Display - záložkové zobrazování
Display - záložkové zobrazování
Ahoj,
potřebuji radu. Chtěl bych si koupit MKJ, ale potřebuji přeprogramovat display na záložkové zobrazování. Jsem z Plzně a volal jsem do Oplu na Rokycanské,
a tam mě bylo řečeno, že za ty cca. 2 minuty co to trvá ( návod od pepase ) chtějí 700Kč. Přijde mě to celkem dost, když si na netu můžu kopit OPCOM za cca. 500Kč. Nevíte někoho kolem Plzně kdo by to udělal za rozumnou cenu?
Díky moc
potřebuji radu. Chtěl bych si koupit MKJ, ale potřebuji přeprogramovat display na záložkové zobrazování. Jsem z Plzně a volal jsem do Oplu na Rokycanské,
a tam mě bylo řečeno, že za ty cca. 2 minuty co to trvá ( návod od pepase ) chtějí 700Kč. Přijde mě to celkem dost, když si na netu můžu kopit OPCOM za cca. 500Kč. Nevíte někoho kolem Plzně kdo by to udělal za rozumnou cenu?
Díky moc
Opel Zafira 1.9 CDTi, 88kW, r.v.2007
- Reklama
- vojtavojta
Re: Display - záložkové zobrazování
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Pro info - u mé zafiry ve variantní konfiguraci GIDu záložkové menu OP-COMem (ChinaClones, v1.39) nešlo nastavit (chybová hláška "unable to decode variant coding data - funkce není implementována). Nevím, jaké zkušenosti s tím mají ostatní, ale nic moc jsem nevymýšlel a nyní mám záložky nastavené Techem. Cenu ti ale neřeknu, jelikož to bylo nastaveno to v rámci velkého servisu. Ale všechno něco stojí, i naučit se i opcomem. Seznam členů z diagnostikou je v jiné sekci. Ještě si ověř, že nemáš originál UHP.
Nyní: Z-B, 1,9 CDTI/74 kW, Z19 DTL, r.v. 12/2007 (a Š-Felicia)
Dříve: Fiat 127, Š 105
OP-COM China 08/2010 v1.39 a 03/2012 fw 1.59 k dispozici.
Díky, dnes mám schůzku s Anterem ( který je uveden v topicu ) ten má OP-COM a říkal, že by to mělo jít. Jen neví, jestli není třeba kód k rádiu, ale u Pepase v návodu se o kódu nic nepíše, tak snad to bude ok.
Potřebuješ 4 místný kód z Car Passu, bez něj nelze programovat.......
Je ten car pass asi nemám mám jen servisní knížku vůbec nevím jak by měl vypadat. Tak to netuším jak to udělat
Car pass je kartička obsahující nejen security code pro programování, ale i další kody, kterém časem budeš potřebovat. Jak se získává a kolik stojí, už tady bylo mnohokrát popisováno, pohledej.
Já jsem dostal car-pass již při koupi auta.
Já jsem dostal car-pass již při koupi auta.
Nyní: Z-B, 1,9 CDTI/74 kW, Z19 DTL, r.v. 12/2007 (a Š-Felicia)
Jestli ho nenajdeš, tak Ti u Opla vystaví duplikát, ale zaplatíš. Jak kde, vetšinou cca 1000Kč. Nebo napiš původnímu majiteli nebo přímo prodejci vozidla. Já si o něj napsal do Německa a poslali mi emailem kód zadarmo
Díky za rady, já vůbec netušil při koupi auta, že něco existuje. No ještě se doma podívám a jinak to oplu zaplatím.
Zalozkove zobrazeni jde nastavit i bez security kodu, pred chvili overeno v praxi
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006