drobné škrábance
- vojtavojta
Re: drobné škrábance
Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
V žádném případě! Leštěnka upraví lak a vyrovná jeho povrch. Následné se nanáší vosk. Vosk lépe přilne a plní svůj účel ochrany naleštěného laku.
Jinak umývat auto s voskem se musí. Protože špína narušuje a odstraňuje vosk. Jen je potřeba použít PH neutrální šampón.
Jinak umývat auto s voskem se musí. Protože špína narušuje a odstraňuje vosk. Jen je potřeba použít PH neutrální šampón.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Myslím že to Vojta myslel presne tak, ale ironickyvojtavojta píše:Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak to to jsem zase nepochopil já Jinak je katastrofa jak se někteří lidé starají o lak auta. Možná by bylo lepší kdyby auto jednou za tři měsíce projeli myčkou a udělají méně škody. I když já osobně myčky odsuzuji. Použiji jen v opravdu krajním případě v zimě.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
- vojtavojta
Kesi píše:Myslím že to Vojta myslel presne tak, ale ironickyvojtavojta píše:Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.
OP-COM
OP-COM
rozmyslam nad tym voskom len nechcem to pokazit,aby tam neostali cmuhy,a flaky...inak ked dam ten vosk a je napr na kapote neaky mali fliacik tak tam ostane dokedy bude mat ucinost ten vosk nie?uz to neumyjem ked to bude pod tym voskom,bez toho aby sa ten vosk neposkodil?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Když s tím nemáš zkušenost, tak se do toho nepouštěj. Uděláš víc škody, než užitku. Lak v horším případě můžeš vybrousit, nebo spálit.
Tohle má být IRONICKY já bych řek že to myslel vážněvojtavojta píše:Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.
Samozdřejmě že nejdřív leštěnku a pak vosk
ASTRA H 1.6 85KW
- vojtavojta
Ano,nejdriv lestenku potom vosk. Nemusis mit obavy z fleku. Pokud to delas poctive a peclive,zadne fleky nemuzou zustat. Ja pouzivam vosk a lestenku z fotky: https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view a 100% spokojenost .
OP-COM
OP-COM