Ahoj - zkusím se přiživit v tomhle vlákně - nefunguje mi klima
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Byl jsem na naplnění (myslel jsem, že je to ušlé) a bylo tam asi 320g (plná náplň je 450g (nalezeno na štítku v motorovém prostoru - mám 1.6LET)) - ale doplnili to a stále nic. Podle mě se ani nesepne kompresor.
- Zkusil jsem vyčíst chybové kódy pomocí postupu "pedál brzdy a plynu" - držím oba pedály a otáčím klíčkem, pak mi po chvíli začne blikat oranžová kontrolka motoru a když pedály povolím, tak se po chvilce jen rozsvítí a po nastartování normálně zhasne, nikde se neobjeví žádná čísla ani se nic jiného nezmění - je to OK?
- Vrtal jsem se i v pojistkách - v zavazadlovém prostoru je vše OK, ale zarazilo mě v motorovém prostoru (Jak jsem pochopil z návodu, tak mám typ pojistek "B") není osazená pojistka č 4 (Ventilátor interiéru, topení, systém klimatizace) a pak pojistka č 25 (Elektronika převodovky), mohl by to být problém? Ale je mi divné, že ventilátor funguje bez problémů. V případě pojistek vycházím z tohohle
http://www.opel.cz/content/dam/Opel/Eur ... el_9.0.pdf návodu.
- Dá se případně nějak poznat při volnoběhu, že sepne klima? Mám automatickou s tím, že se to zapíná přes menu topení zatrhnutím křížku (hned pod air distribution).
Díky za jakoukoli radu, ale servis mě asi nemine
PS. Není nějaký uživatel z Prahy, který má diagnostiku a přečetl by, jestli je někde něco špatně?