Kvůli nájezdu do 15tis.km ročně brácha plánujeme pořídit Zafiru s benzinovou 1.8/103kw .
Nebudu polemizovat jestli pořídit do Zafiry naftu či benzín , ale jen bych potřeboval radu od Vás majitelů přesně tohoto motoru 1.8/103kw , jestli jste s ním z hlediska funkčnosti a celkové spolehlivosti spokojeni ?
Nemají tyto motory nějaké vyhlášené závady ? Spotřeba není přehnaná ? Údržba oproti 1.6 je finan. nákladnější ? Co olej , nepapá ? Z hlediska oprav - rozvody a ostatní věci co se někdy na motoru mohou měnit , je to na tu 1.8 nákladnější nějak moc ? A nakonec , prohloupí s tímto motorem a raději se mu vyhnout , nebo vřele doporučíte a on nebude této koupě litovat ?
Zafira/koupě - 1.8/103kw ?
Zafira/koupě - 1.8/103kw ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira/koupě - 1.8/103kw ?
přesunuto do vhodnější sekce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ja mam 1.8 92kw v astre, ale mam automat tak to ti moc nepomuzu, zafira je velky auto myslim ze ve meste to bude papat 10 a mimo mesto tak 7-8l, takyj sem uvazoval jakou motorizaci ale najedu jeste min nez ty a nicit dyzla na par km denne co ujedu asi nema cenu tak mam benzin i kdyz si to veme trosku vic no ale zase kdybych ujel rocne 20t s naftakem tak jsem na stejnych nakladech jako s 10t na benzinu
Auto mam ani ne 14 dni tak nemuzu moc srovnavat ale zatim jen sama chvala
Auto mam ani ne 14 dni tak nemuzu moc srovnavat ale zatim jen sama chvala
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Máme Zafiru s tímto motorem teprve 3 měsíce, najeto asi 1200Km, spotřeba dlouhodobá( BC 2) 7,7l/100km, ale většinou delší cesty, u oleje jsem zatím nezaznamenal žádnou spotřebu.Jede to docela pěkně, v kopcích motor nevadne a když to trochu přišlápnu, tak mě to tlačí do sedačky. Co se týká údržby, tak zatím nevím, auto bylo asi dva měsíce po servisní prohlídce.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW