Stalo se vám někdy.. ???
- Reklama
Re: Stalo se vám někdy.. ???
mě se to stalo už 2 x - varovné blinkry
v létě 2011 a na podzim 2012
tak uvidím co přinese rok 2013
v létě 2011 a na podzim 2012
tak uvidím co přinese rok 2013
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
loni v zime sem dovezl zafu, a do mesice se mi venku rozblikala, teplota venku lehce minus. pak se mi 2x stalo, ze se sama odemkla. tak jsem tu hledal a nasel jsem, ze by to mohlo byt slabou baterkou, coz by souhlasilo, protoze byla puvodni a opravdu slaba,sice auto nastartovalo, ale nekdy i behem jizdy svitilo dobijeni. po vymene baterie se to neopakovalo. i kdyz ta predstava, ze se mi auto nekde odemkne me desi. ale jinak ok.
Mě se zase stalo, když sem dojel do podzemních garáží, že mi nechtěli přestat svítit světla, jak přední, tak zadní stačilo vypnout a zapnout zapalování a už nikdy víc
Tak dneska jsem prisel k autu a byly opet pustene varovne blinkry. Uz po treti. Prvne vloni v lete, pak letos na zacatku kvetna a dnes. Vzdy stalo auto na ostrem slunci, bylo v nem vedro a den pred tim hodne prselo. Po vypnuti tlacitkem vse vzdy funguje normalne a nastesti jde i nastartovat. Mate nekdo nejaky napad?
O vikendu zkusim vyndat tlacitkovou listu a prohlednout vypinac, jestli zvysena vlhkost v kombinaci s horkem nemuze zpusobovat jeho svevolne sepnuti. Nebo myslite ze to bude spis ridici jednotkou? IPC?
O vikendu zkusim vyndat tlacitkovou listu a prohlednout vypinac, jestli zvysena vlhkost v kombinaci s horkem nemuze zpusobovat jeho svevolne sepnuti. Nebo myslite ze to bude spis ridici jednotkou? IPC?
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
ja jsem mel tento problem nejspise u baterky v pokrocilem veku. i se mi dokonce auto odemykalo, co sem vymenil baterku, toto zmizelo, ale zase se objevilo neco jineho.hiiii
Ahoj,
mám astru H caravan, koupil jsem jí novou před rokem a půl,
před týdnem za jízdy cca ve 140km/h se mi úplně vypnula kaplička budíků a zhasla,
hned na to naskočila rozsvítili se všechny kontrolky a já dál pokračoval v jízdě.
Ani se nevyplo rádio nebo motor. Ale bylo to hoooodně divný.
Jezdím 90% město a měl jsem problém, že auto je líné (1,6 85kW),
po tomto nechtěném restartu jede daleko lépe...že by něco prolítlo vejfukem?
mám astru H caravan, koupil jsem jí novou před rokem a půl,
před týdnem za jízdy cca ve 140km/h se mi úplně vypnula kaplička budíků a zhasla,
hned na to naskočila rozsvítili se všechny kontrolky a já dál pokračoval v jízdě.
Ani se nevyplo rádio nebo motor. Ale bylo to hoooodně divný.
Jezdím 90% město a měl jsem problém, že auto je líné (1,6 85kW),
po tomto nechtěném restartu jede daleko lépe...že by něco prolítlo vejfukem?
To mě minulý pátek cestou na vysočinu, zrovna když jsem se chystal předjíždět, se mi na vyplo rádio, zhaslo podsvícení středního panelu a GID. Naskočilo hned v zápětí zpátky. Předjížděcí manévr jsem přerušil, a pak už předjíždět nešlo kvůli protijedoucím vozidlům. Kdoví, asi jsem předjíždět neměl.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
koukám, že v tom nejsem sám, že je to podobný problém...jo a jinak, bylo to cestou z Vysočiny na Tábor...možná bermudskej trojúhelník pro Astry
Mně se nedávno stalo, že mi zhasly kontrolky na palubce, přestal ukazovat budík rychlosti. Otáčkoměr šel normálně. Za minutku během jízdy vše zase naskočilo.