Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
Re: Lukeho GTC
Jak chceš. Vyhrát se s tím dá, ale nejde to takhle na koleni za jedno odpoledne;) Nabídnout můžu akorát OPC vložku do budíků a zajistit bílý diody na přepájení
- Reklama
Od kdy budeš dnes u té Olympie? Menší změna plánu - kino nebude - tudíž tudy pojedu dřív..
Já si pojedu nakoupit něco na jídlo, tak ono to je celkem jedno. Třeba v 5 Beru tu OPC vložku s sebou, kdyby ses chtěl podívat
Dobrá takže na 5 tam někde zezadu u parku jak si říkal..
Já se hlavně podívám jak máš připevněnou SPZ a to osvětlení než se do toho pustím u sebe
Dodávám fotky z miniGTC srazu
Já se hlavně podívám jak máš připevněnou SPZ a to osvětlení než se do toho pustím u sebe
Dodávám fotky z miniGTC srazu
Naposledy upravil(a) Luke dne 31 led 2015, 15:40, celkem upraveno 1 x.
Moc pěkná barvička tak ať slouží
tak tě tady oficiálně taky vítám ještě to chce fotky introše, jinak barvu musím samozřejmě pochválit i když kola už tak moc ne ... ať dobře slouží
Díííky pánové
barva se mi také líbí
fotky intecu dodám ale není moc na co čekat klasicka - jen předěláno osvětlení do LED a dodělané lišty prahů..
dál bych toho chtěl... např. osvětlení klik, prostoru pod nohami - ale to musí někdo jiný - je to bohužel daleko za mou zručností
kdyby byste někdo věděl o nerezových pedálech, OPC volantu nebo loketní opěrky za výprodejové ceny tak dejte vědět
barva se mi také líbí
fotky intecu dodám ale není moc na co čekat klasicka - jen předěláno osvětlení do LED a dodělané lišty prahů..
dál bych toho chtěl... např. osvětlení klik, prostoru pod nohami - ale to musí někdo jiný - je to bohužel daleko za mou zručností
kdyby byste někdo věděl o nerezových pedálech, OPC volantu nebo loketní opěrky za výprodejové ceny tak dejte vědět
koukni sem, tady mám to osvětlení spodku https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=220
Taky pěkné pane kolego jak ale sleduji i u Boba i u tebe tohle už asi sám nezvládnu měl jsem dost práce i s výměnou žárovek v intecu - tohle je o pár levelů dál.. + na druhou stranu - než abych to dělal sám (když v podstatě nevím jak ) a něco si dosral to to asi raději nechám být..
To o moc horší neni. Odděláš jenom pár plastů navíc + nějaký to natáhnutí kabelu a pájení. Výsledek je skvělej. Mám stejnou barvu LEDek jako u lampičky a vypadá to tak jako originál, žádnej bastl